Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Αυλαία στη συνεργασία Νανάς Παλαιτσάκη - zougla.gr


Μια δήλωση «βόμβα» έκανε χθες (30/5) μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook, η Νανά Παλαιτσάκη. Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος ανακοίνωσε πως δεν θα γράφει πλέον «Τα νέα του Μπικουτί» στη γνωστή ιστοσελίδα, zougla.gr.

Άραγε, ποιοι ήταν οι λόγοι που διεκόπη η συνεργασία μεταξύ των δύο; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής της την ενημέρωσε τηλεφωνικός για το γεγονός, λέγοντάς της πως «Σταματάμε λόγω περικοπών και οικονομικής κρίσης».

Καλός η κακός, τα πράγματα στη δημοσιογραφία (και όχι μόνο) είναι πάρα πολύ δύσκολα, αλλά σίγουρα μια τέτοια εξέλιξη σε μια στήλη με χιλιάδες «κλικ» καθημερινά, προκαλεί μεγάλη εντύπωση.

Η Νανά Παλαιτσάκη, έγραφε περίπου 1600 λέξεις, 4 φορές την εβδομάδα, ενώ έχει «ξοδέψει» εκατοντάδες ώρες για να δώσει στον κόσμο το καλύτερο αποτέλεσμα. Άλλωστε, γι’ αυτό είχε τέτοια απήχηση στο κοινό.

«Το < ευχαριστώ > μοιάζει πολύ λίγο. Από το πρωί σήμερα δεκάδες συνάδελφοι μεταξύ των οποίων πολλοί που είχαν υποστεί άγριο < κρεπάρισμα > από το < Μπικουτί > μου στέλνουν μηνύματα συναδελφικής στήριξης !!! Η αλήθεια είναι ότι έφτιαξα μαζί σας στο < μπικουτί > έναν ολόκληρο κόσμο , που πρωταγωνιστήσατε όλοι , όσοι μοιραστήκαμε κοινές αγωνίες . Είναι πολλά τα χρόνια που κάνουμε παρέα , σας στέλνω μεγάλη αγκαλιά . Την αγάπη μου και σε όσους σήμερα απομακρύνονται απο το mega.», έγραψε η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο facebook, ως ευχαριστήριο μήνυμα προς όσους την ακολούθησαν και την ακολουθούν ακόμα όλο αυτό το χρονικό διάστημα.