Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ελεύθερος ο δημοσιογράφος Γ. Παπαγιάννης


Ελεύθερος αφέθηκε με εντολή του Εισαγγελέα ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης που συνελήφθη χθες το απόγευμα από άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ως διαχειριστής ιστολογίου, μετά από μήνυση του δημοσιογράφου Κ.Βαξεβάνη, για ανάρτηση συκοφαντικού περιεχομένου σε βάρος του.

Ο Παπαγιάννης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία όπου ο αρμόδιος Εισαγγελέας ποινικής δίωξης διέταξε να αφεθεί ελεύθερος προκειμένου να διενεργηθεί περαιτέρω έρευνα για την υπόθεση.

Σε βάρος του Γιάννη Παπαγιάννη υπέβαλε μήνυση ο συνάδελφος του Κώστας Βαξεβάνης για πλαστογραφία, χρήση πλαστού εγγράφου και συκοφαντική δυσφήμιση. Η μήνυση αφορούσε ανάρτηση στο ιστολόγιο που ο Παπαγιάννης φέρεται διαχειριστής του , απόδειξης πληρωμής που υποτίθεται ότι εξέδωσε η ΕΥΠ για λογαριασμό του Κώστα Βαξεβάνη , γεγονός που διέψευσε με ανακοίνωση της η ίδια η υπηρεσία.

Μετά την εντολή του Εισαγγελέα ,ο συνήγορος του δημοσιογράφου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε : "απέτυχε η προσπάθεια φίμωσης του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη και της διαδικτυακής ενημέρωσης."

Πηγή: onair24.gr