Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Οι Anonymous απειλούν να χτυπήσουν το Grand Prix;

Οι Anonymous απειλούν με χτύπημα στο Grand Prix του Καναδά που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου στον Καναδά.

Ο λόγος; Επειδή σύμφωνα με τους Anonymous, ο Καναδάς έχει ανακηρυχθεί από τη Διεθνή Αμνηστία και τις παγκόσμιες οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ως μέρος όπου καταπατώνται τα ανθρώπινα δικαιώματα, κάτι που γνωρίζουν καλά οι διοργανωτές.

Όλα τα παραπάνω οφείλονται στον Ειδικό Νόμο 78 (Bill 78) που τέθηκε σε ισχύ στο Κεμπέκ. Ορίζει βαριά πρόστιμα σε όσους διαμαρτύρονται ή απεργούν κοντά σε Πανεπιστήμια χωρίς άδεια από την αστυνομία κι έχει χαρακτηριστεί ως ένας τυραννικός, δρακόντειος νόμος.

Οι Anonymous προειδοποιούν ότι θα ρίξουν τις ιστοσελίδες της Φόρμουλα 1, με εκπρόσωπό τους να δηλώνει:

"Όπως κάναμε στο Μπαχρέιν, οι Anonymous σκοπεύουν να χαλάσουν το παρτάκι του κύριου Έκλεστοουν. Αρχής γενομένης στις 7 Ιουνίου και μέχρι και τις 10 Ιουνίου, οι Anonymous θα ρίξουν όλες τις ιστοσελίδες της F1, τους servers και τις βάσεις δεδομένων και προκαλέσουμε το ναυάγιο σε ό,τι σχετίζεται με τη F1 και θα μπορούμε να βρούμε στο Διαδίκτυο."

Στη συνέχεια το μήνυμα των Anonymous έχει ως εξής: "Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όποιον θελήσει να παρακολουθήσει αυτούς τους αποτρόπαιους αγώνες ότι την τελευταία φορά οι Anonymous βρήκαν τα προσωπικά δεδομένα όλων των θεατών, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών των πιστωτικών καρτών, μη-κρυπτογραφημένων στους διακομιστές της F1."

Πηγή: e-go.gr