Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Πέντε συμβουλές για να μην φεύγεις από το γυμναστήριο


Δευτέρα σήμερα και όλες οι δικαιολογίες για τεμπελιά ακούγονται πιο εύκολες. Υπάρχει όμως και η άλλη άποψη, που λέει ότι όπως ξεκινήσει η εβδομάδα, έτσι και θα συνεχιστεί. Αν προτιμάς μία εβδομάδα τεμπελιάς, άραξε από τώρα στον καναπέ σου. Αν πάλι όχι, διάβασε 5 συμβουλές που θα σου δώσουν κίνητρο να γυμναστείς:

1) Κάνε κάτι που απολαμβάνεις είτε αυτό είναι πάγκος είτε είναι η zumba (λέμε τώρα). Δεν έχει σημασία ποιό είναι το νέο trend, ποια μορφή άσκησης θα φέρει τα άμεσα αποτελέσματα, το πιο σημαντικό από όλα είναι να σου αρέσει. Αν σου αρέσει, δε θα το παρατήσεις, τέλος.

2) Φτιάξε μία καλή playlist. Η μουσική θα σου δώσει ρυθμό για να συνεχίσεις. Αν πάλι δεν είναι το αγαπημένο σου, γέμισε το MP3 σου με podcasts ή διαλέξεις που σ' ενδιαφέρουν και ποτέ δεν προλαβαίνεις να ακούσεις.

3) Κατάγραψε τις προπονήσεις σου. Υπάρχουν ένα σωρό apps για smartphones, για να σε βοηθήσουν να ελέγχεις την πρόοδό σου και να σου δίνουν κουράγιο.

4) Βρες έναν gym buddy. Τώρα μπορεί να μην είναι gym το αγαπημένο σου αλλά τρέξιμο, καταλαβαίνεις τι θέλουμε να πούμε όμως. Δε χρειάζεται να ακολουθείτε το ίδιο πρόγραμμα άσκησης, αρκεί να πηγαίνετε παρέα, ώστε να «τραβάει» ο ένας τον άλλο.

5) Αν δεν έχεις γραφτεί ακόμα σε κάποιο γυμναστήριο, διάλεξέ το με κριτήριο την εύκολη πρόσβαση. Σε απόσταση που μπορείς να κάνεις με τα πόδια, είτε από το σπίτι σου είτε από τη δουλειά σου. Είναι το πρώτο βήμα που θα βάλει εύκολα την άσκηση στην καθημερινότητά σου.

Πηγή: mensguide.gr