Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Αυτή είναι η χρονιά του!

Νίκη τίτλου με  84-72 πήρε ο εντυπωσιακός Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο κατάμεστο ΣΕΦ. Οι πρωταθλητές Ευρώπης «βύθισαν» τους «πράσινους», έκαναν το 2-1 στη σειρά των τελικών και πλέον έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παρκέ και δεν έδωσαν δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να τους αμφισβητήσει. Αυτό φάνηκε από την αρχή, όπου «έχτισαν» τη διαφορά των πόντων στα ύψη (+23). Παράλληλα, πάτησαν πάνω στα πολλά λάθη του αντιπάλου και έδειξαν πως φέτος ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στην κορυφή. Για τους γηπεδούχους πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι Σπανούλης (15π.), Πρίντεζης (16π.), Κέσελ (10π.) και Ντόρσεϊ.

Από την άλλη μεριά, οι παίκτες του Ομπράντοβιτς έδειχναν να τα έχουν χαμένα. Ασύνθετοι, με πολλά λάθη στο ενεργητικό τους, βάδιζαν για 40 λεπτά στον ρυθμό που ήθελαν οι γηπεδούχοι. Πλέον, καλούνται να μαζέψουν τα σπασμένα στον τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ (30/5, 19:00), όπου θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί. Καλύτεροι για τους «πράσινους» ήταν οι Διαμαντίδης (12π.), Μπατίστ (12π.) και Γιασικεβίτσιους, που έδειχναν να προσπαθούν μόνοι τους.