Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Πρωινό σεξ: Τι πραγματικά σκέφτονται για αυτό οι γυναίκες και τι οι άντρες


Πώς ντιλάρουν το σεξ πρωί πρωί με την αυγούλα τα δύο φύλα; Τι σκέφτονται όταν πρωινιάτικα, με τη τσίμπλα στο μάτι, οι ορμές (μας) είναι κομματάκι αχαλίνωτες; Η ανακατωσούρα που συμβαίνει στο κεφάλι τους εκείνη την ύστατη στιγμή, πριν καλά-καλά μυρίσει πρωινό καφέ το σπίτι, τώρα αποκαλύπτεται:

Τι σκέφτονται οι γυναίκες για το πρωινό σεξ:

"Το πρωινό σεξ το έχουμε δεχτεί κι ας μη μας αρέσει. Έχουμε δεχτεί ακόμη και το ότι λόγω της πρωινής ρούχλας (είμαστε και οι δύο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου) τα προκαταρτικά είναι ψιλοάκυρα. Αλλά το να κάθεσαι, κύριος, ξαπλωμένος στο πλάι με τον... Μεγακλή σου προτεταμένο και την απαίτηση να πηγαινοερχόμαστε εμείς, ε, αυτό είναι μεγάλη γαιδουριά! Επίσης, επειδή εμφανώς βαριέσαι τα πολλά-πολλά και απλά θες να ρίξεις "κανονιά" και να ξεκινήσεις τη μέρα σου "ξαλαφρωμένος", αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς είμαστε οι είλωτες και θα κάνουμε όλη τη δουλειά "καβάλα στ' άλογο". Μπρος, κουνήσουν και συ λίγο πέρα-δώθε να δεις τη γλύκα πρωινιάτικα. Αν σου έρθει αναγούλα και ψάχνεις δραμαμίνες, μην ανησυχείς, είναι από το πολύ κούνημα, σαν να είσαι πρωινιάτικα στο πλοίο της γραμμής για τραβάς για Κουφονήσι ενώ το σκαρί πάει βάρκα-γυαλό και κουνιέται σαν "τελειωμένη" απ' τα μποφόρια. Όχι τίποτε άλλο, για να δεις επιτέλους τι τραβάμε κι εμείς...".

Τι σκέφτονται οι άντρες για το πρωινό σεξ:

"Άκου γαιδουριά... Ακόμη μεγαλύτερη γαιδουριά είναι να μην απλώνεις, κυρία μου, το κουλό σου να φτιάξεις ένα καφέ, να σε βλέπουμε ξεμαλλιασμένη πρωινιάτικα και ενώ μας σηκώνεται η τρίχα κάγκελο, αντί να λες και ευχαριστώ που έστω κι έτσι που είσαι "ό,τι να 'ναι", για πάρτη σου κάτι τελοσπάντων πιο... ουσιαστικό μάς σηκώνεται, να μην μπαίνεις καν στον κόπο να ασχοληθείς με το "κάτω αφεντικό" που σε... τιμάει και στο δείχνει με πρωινό "εγερτήριο". Αν έριχνε τον ύπνο του δικαίου και αδιαφορούσε, θα μας έκανες ολόκληρο σαματά "αγάπη μου δεν σε ανάβω πια το πρωί όπως παλιά;" και καπάκι θα ξεκινούσες ολόκληρο κήρυγμα, το γνωστό τροπάρι, στάνταρ σε έμμετρο δεκαπεντασύλλαβο, "που πάει η σχέση μας, τι αισθάνεσαι πια για μένα μετά από τόσο καιρό, μήπως χρειαζόμαστε τόνωση στη σεξουαλική μας σχέση, κλπ". Σχετικά με το τελευταίο, στο περί τόνωσης, αν περνά αγάπη μου από το μυαλό σου εκείνο το τριολέ με την κολλητή σου που σου είχα πετάξει κάποια φορά ως τρελή ιδέα και στο χαβαλέ, τύπου "άδεια για να πιάσω γεμάτα",  αν ψιλοψήνεσαι ρε μωρό, εγώ ξέρεις, το ξανασυζητάω. Και υπόσχομαι να μην σου ζητήσω πρωινό σεξ για κάνα μήνα..!". 

Πηγή: mensguide.gr