Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Αποκλείστηκαν Τζιόλης και Κονέ!


Ο Αλέξανδρος Τζιόλης και ο Παναγιώτης Κονέ είναι τελικά οι δύο παίκτες που έκοψε ο Σάντος από την 23άδα του Euro. Η σχετική απόφαση του προπονητή γνωστοποιήθηκε εντός των τειχών της Εθνικής και έτσι οι δύο παίκτες δεν θα συμμετάσχουν στην αποστολή για τα τελικά.

Για τον Κονέ ήταν μάλλον αναμενόμενη η απόφαση, για τον Τζιόλη όχι και τόσο. Αύριο η ΕΠΟ θα στείλει τη σχετική λίστα στην ΟΥΕΦΑ. Συνολικά στην Αυστρία είχαν κληθεί να μετάσχουν στην προετοιμασία 25 παίκτες, τώρα "κόβονται" οι δύο προαναφερθέντες και μένουν οι άλλοι 23.

Η τελική 23άδα που θα έχει στη διάθεση του ο Φερνάντο Σάντος για τα παιχνίδια της Εθνικής ποδοσφαίρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι η εξής...

Αναλυτικά είναι οι: 

Τερματοφύλακες: Mιχάλης Σηφάκης (Άρης), Κώστας Χαλκιάς (ΠΑΟΚ), Αλέξανδρος Τζόρβας (Παλέρμο).

Αμυντικοί: Βασίλης Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Σάλκε), Στέλιος Μαλεζάς (ΠΑΟΚ), Χοσέ Χολέμπας (Ολυμπιακός), Γιώργος Τζαβέλλας (Μονακό), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Βέρντερ Βρέμης).

Μέσοι: Γρηγόρης Μάκος (ΑΕΚ), Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός), Κώστας Κατσουράνης (Παναθηναϊκός), Γιώργος Καραγκούνης (Παναθηναϊκός), Γιώργος Φωτάκης (ΠΑΟΚ), Κώστας Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν).

Επιθετικοί: Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ), Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Φάνης Γκέκας (Σαμσουνσπόρ), Νίκος Λυμπερόπουλος (ΑΕΚ), Κώστας Μήτρογλου (Ατρόμητος), Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός), Γιάννης Φετφατζίδης (Ολυμπιακός).

Πηγή: sport-fm.gr