Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ο Έκλεστον θέλει F1 στη Δραπετσώνα!

Μπορεί να ακούγεται εξωπραγματικό για τα σημερινά δεδομένα της χώρας μας αλλά ο ισχυρός άντρας της F1 στο Μονακό είχε μια συζήτηση όσον αφορά στην οργάνωση αγώνα F1 στη Δραπετσώνα.

Τηρουμένων των αναλογιών πρόκειται για το ίδιο θέμα δηλαδή τη διοργάνωση ενός αγώνα μέσα σ’ ένα λιμάνι όπως γίνεται εκτός από το Μονακό και σε Σιγκαπούρη, Βαλένθια.

Ο αρχιτέκτων του Dielpis, Θανάσης Παπαθεοδώρου βρέθηκε στο Μονακό μετά από πρόσκληση του Μπέρνι Έκλεστον και συζήτησε μαζί του για το όλο θέμα.
Ο Bernie Ecclestone...το σκέφτεται !
Το σχετικό δελτίο Τύπου μετά τη συνάντηση αναφέρει: « Με σκοπό την προώθηση της Ελληνικής Υποψηφιότητας για αγώνες F1 στην περιοχή της Δραπετσώνας, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του DielpisFormula1 στο Μονακό, κατά τη διάρκεια του GP. Το Σάββατο 26 Μαΐου 2012, υπήρξε συνάντηση μεταξύ του κ.Μπέρνι Έκλεστον και του μελετητή της πρότασης DielpisFormula1, Θανάσης Παπαθεοδώρου.

Η συνάντηση διήρκησε 30 λεπτά, κατά την οποία έγινε ενημέρωση για την πρόταση, τον τρόπο που προβλέπεται να υλοποιηθεί αυτή καθώς και συζήτηση για τη πολιτική κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα καθότι αυτή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εξέλιξη της Υποψηφιότητας. Ο κ. Μπέρνι Έκλεστον ήταν ενήμερος για το σχεδιασμό και δήλωσε ότι υιοθετεί την πρόταση για αγώνες F1 στη περιοχή της Δραπετσώνας, επιδιώκοντας την υλοποίηση του project.

Για το σκοπό αυτό συμφωνήθηκε να γίνει επίσκεψη του ιδίου, στη περιοχή που προβλέπεται να δημιουργηθεί η πίστα, κατά το μήνα Ιούλιο καθώς και να εξετασθούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν την υλοποίηση της πρότασης. Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα. Η πρόταση DielpisFormula1 για αγώνες F1 στη περιοχή της Δραπετσώνας, αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Γι’ αυτόν τον λόγο απαιτείται η στήριξη από όλους, από όποια θέση και αν βρίσκονται, γι’ αυτό το εθνικής σημασίας γεγονός».

Σε μια προεκλογική περίοδο που όλοι μιλούν για ανάπτυξη, μια αναπτυξιακή πρόταση τέτοιου βεληνεκούς δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Η μακέτα της ΔΙΕΛΠΙΣ για τη πίστα στον Περαιά













Πηγή:protothema.gr