Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ρεχάγκελ: «Ούτε στην Ελλάδα δεν γίνονται αυτά»


Η αρμόδια επιτροπή εξέτασε την ένσταση της Χέρτα Βερολίνου για την εγκυρότητα του αγώνα με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με τον Ότο Ρεχάγκελ να είναι ένας από τους 16 μάρτυρες που κατέθεσαν. Ο Γερμανός τεχνικός υποστήριξε πως τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο του Ντίσελντορφ, δεν συμβαίνουν ούτε στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται πως στον αγώνα-ρεβάνς για τα μπαράζ ανόδου στην Bundesliga, λίγο πριν το τέλος και ενώ το σκορ ήταν 2-2, οπαδοί της Φορτούνα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας για λίγα λεπτά. Η πειθαρχική επιτροπή έκρινε πως δεν συντρέχει λόγος επανάληψης του αγώνα, με την Χέρτα να καταθέτει ένσταση ζητώντας να κατακυρωθεί υπέρ της ο αγώνας και να πάρει εκείνη το εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία.

Κατά την κατάθεση του ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας τόνισε: «Οι συνθήκες ήταν ακατάλληλες για να αρχίσει ξανά το ματς. Ήταν σαν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν μας βομβάρδιζαν οι Αμερικανοί ή το Love Parade του 2010 με τους 21 νεκρούς. Ήταν μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, από αυτές που δεν είχα ξαναζήσει στα 40 χρόνια μου ως προπονητής, ούτε καν στην Ελλάδα. Ήταν πολύ επικίνδυνα. Φοβήθηκα λίγο, επικρατούσε χάος, ενώ πολλοί παίκτες μας ήταν τρομοκρατημένοι».