Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Τέλος η σεζόν για τον Rose!


Οι χειρότεροι φόβοι των γιατρών των Bulls δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Ο Derrick Rose υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Κατακραυγή για τον Tom Thibodeau.

Το παιχνίδι είχε κριθεί, οι Bulls είχαν κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην δεύτερη φάση των play off, όμως η τύχη γύρισε για άλλη μια φορά την πλάτη στον Derrick Rose. O σταρ των Bulls (και περσινός MVP του πρωταθλήματος) σε μια προσπάθειά του να διεισδύσει προς το αντίπαλο καλάθι, τραυμάτισε το γόνατό του. Δεν ήρθε σε επαφή με παίκτη των Sixers, προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ και "πάγωσε" τον κόσμο που γέμισε το United Center.

Ανήμπορος να σταθεί στα πόδια του, έμεινε ξαπλωμένος κάτω από τη μπασκέτα, μεταφέρθηκε από τους γιατρούς της ομάδας του Chicago στα αποδυτήρια και αμέσως επιβιβάστηκε σε ασθενοφόρο που τον οδήγησε σε νοσοκομείο της πόλης. Συμπαίκτες και προπονητικό team κρατούσαν την αναπνοή τους, όμως στο άκουσμα των αποτελεσμάτων των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο 23χρονος play maker, κατέρρευσαν.

"Ρήξη πρόσθιου χιαστού" ανέφερε η γνωμάτευση, γεγονός που σημαίνει ότι ο Rose θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου! Το πλήγμα για τους Bulls είναι τεράστιο, με τον κόσμο να ρίχνει μέσω των social media τις ευθύνες στον Thibodeau για την εμμονή με το να χρησιμοποιεί βασικούς παίκτες ακόμη και όταν ένα ματς έχει κριθεί.

Αυτό έκανε και στη συγκεκριμένη περίπτωση, ίσως για να δώσει το δικαίωμα στον Rose να κυνηγήσει το triple double, μιας και 1'10" πριν το τέλος ο παίκτης του είχε 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Ο Rose αντιμετώπισε στη διάρκεια της σεζόν πολλά προβλήματα, είτε με τους αστραγάλους, είτε με τη μέση του, είτε με τους προσαγωγούς, ενώ δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της regular season. "Προπονήθηκε, θα παίξει κανονικά και περιμένω ότι θα κάνει καλή εμφάνιση" δήλωσε μερικές ώρες πριν τον αγώνα με τους Sixers ο Thibodeau...

Η ουσία είναι ότι οι Bulls θα πρέπει να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους, αν και έχουν ήδη δοκιμάσει τις αντοχές τους χωρίς τον Rose, ο οποίος έχασε 27 ματς της κανονικής περιόδου, με την ομάδα του Chicago να έχει σε αυτό το διάστημα ρεκόρ 18-9 και 32-7 στις αναμετρήσεις που πήρε κανονικά μέρος ο νεαρός σταρ. Ο C. J. Watson και ο John Lucas θα μοιραστούν τη θέση του οργανωτή και έχουν την  ευκαιρία να διακριθούν και ατομικά.

Πηγή: sport24.gr