Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

"Γιατί να συμβεί στον Derrick;"


Ο Kyle Korver "πόσταρε" στο Facebook ένα γράμμα από την καρδιά του, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Derrick Rose, τόνισε ότι οι Bulls "είναι ΟΜΑΔΑ" και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου. Διαβάστε τι έγραψε ο forward της ομάδας του Chicago.

Η στιγμή του τραυματισμού του Derrick Rose δεν θα σβήσει ποτέ από το μυαλό όσων παρακολούθησαν τον πρώτο αγώνα της σειράς ανάμεσα στους Bulls και τους Sixers. Ένας από αυτούς που δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν, ήταν ο Kyle Korver. Το πρόσωπό του τα έλεγε όλα και δυο μέρες μετά, ο forward των Bulls αποφάσισε να αναλάβει ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα που αυτή τη στιγμή δείχνει να έχει χάσει την πίστη της.

Συγκεκριμένα, ο σουτέρ των Ταύρων χρησιμοποίησε την προσωπική του σελίδα στο Facebook και "πόσταρε" μερικές σκέψεις βγαλμένες από την καρδιά του. Το αναλυτικό περιεχόμενο του γράμματος του Korver:

"Αυτή τη στιγμή η απαισιοδοξία έχει ξεθωριάσει, ο θυμός έχει περάσει στο περιθώριο και όλοι αναρωτιόμαστε γιατί. Γιατί; Γιατί; Γιατί να συμβεί αυτό στον Derrick ξανά; Είναι κάτι περισσότερο από MVP για την ομάδα μας. Είναι ένας φίλος, είναι ο αδελφός μας, είναι αυτός που μας εμπνέει να γίνουμε οι καλύτεροι παίκτες που μπορούμε, απλά με τον τρόπο που παλεύει ο ίδιος στο παρκέ. Το γεγονός ότι έχασε τόσο πολλά ματς στη διάρκεια της σεζόν, ήταν απογοητευτικό. Τώρα που πρέπει να χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς, η απογοήτευση είναι ακόμη μεταλύτερη. Δεν υπάρχει λόγος να κατηγορηθεί κανείς, ότι έγινε, έγινε. Του στέλνουμε την αγάπη μας, τις ευχές μας για να αναρρώσει σύντομα και να επιστρέψει πιο δυνατός, πιο υγιής από ποτέ.

Οπαδοί των Bulls: Δεν είναι ώρα να ψάχνουμε δικαιολογίες ή να μένουμε με την πίκρα. Τώρα είναι η ώρα για να ανασυνταχθούμε, να κοιτάξουμε τον στόχο μας και να βρούμε τρόπους για να δούμε πως θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε οι καλύτεροι, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ΟΜΑΔΑ και αυτό μας βοήθησε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Ας επικεντρωθούμε σε αυτά που έχουμε μπροστά μας. Έχουμε μια χρυσή ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά, πιο έξυπνα, πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, πρέπει όμως κι εσείς να πιστέψετε σε εμάς. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Έτσι θα τα καταφέρουμε".

Πηγή: sport24.gr