Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Τα τατουάζ έλκουν


Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, όλοι – λίγο πολύ- έχουν σκεφτεί την ιδέα ενός τατουάζ στο κορμί τους. Άλλωστε, είναι η εποχή που τα ρούχα λιγοστεύουν και ένα σχέδιο είτε πρόκειται για χένα είτε για μόνιμο οι περισσότεροι το ζητούν. Βέβαια, καλό είναι η δερματοστιξία να γίνεται πάντα με μέτρο. Εξάλλου, η υπερβολή ποτέ δεν ήταν αρεστή.
Όμως, πρέπει να προσέχετε καθώς υπάρχουν και κίνδυνοι.

Τα περισσότερα στούντιο, όπως λέει ο Στέλιος Καλτσούδης, πληρούν τους κανόνες υγιεινής και το κόστος της αγοράς βελόνων είναι αρκετά μικρό. Οπότε δεν χρειάζεται οι ενδιαφερόμενοι να ανησυχούν τόσο για το αν πρόκειται για επαναχρησιμοποιημένες βελόνες.

Σε περίπτωση που οι πελάτες είναι προβληματισμένοι για το σχέδιο και το μέρος που θέλουν να το κάνουν, οι περισσότεροι επαγγελματίες, όπως λέει ο κ. Καλτσούδης στοnewsbeast.gr, τους καθοδηγούν. Συζητούν μαζί τους προκειμένου να αποφασιστούν και τα δύο ζητήματα που τους απασχολούν.

Οι κίνδυνοι που υπάρχουν από τη μόδα των τατουάζ, της χένας και του piercing είναι αρκετοί, αν οι ενδιαφερόμενοι δεν καταφύγουν σε επαγγελματίες. «Άλλωστε, ότι πληρώσεις, παίρνεις», τονίζει ο καλλιτέχνης.

Σύμφωνα πάντως με αρκετές έρευνες που έχουν γίνει, τα τατουάζ και τα τρυπήματα στο κορμί ενδέχεται να προκαλέσουν τοπική φλεγμονή μέχρι παράλυση μέρους του σώματος και άλλα πολλά αν δεν προσέξετε.

Ακόμη και η χένα, για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιηθούν επικίνδυνες ουσίες βαφής, μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες.

Γι’ αυτό να θυμάστε ότι πρέπει να καταφύγετε σε επαγγελματίες και να είστε αρκετά σίγουρα εάν θέλετε να το κάνετε.

Πηγή: newsbeast.gr