Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Όταν λέμε όλοι…


…εννοούμε ότι τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (20:30) τον περιμένουν όλοι.

Επίσης, όταν λέμε όλοι, εννοούμε ότι όλοι-φαβορί και αουτσάιντερ-δικαιούνται να ελπίζουν ότι στο τέλος θα σηκώσουν την κούπα.

Τι και αν για τους μεν «ερυθρόλευκους» θα είναι η 25η και για τους δε Περιστεριώτες η πρώτη…

Ολυμπιακός: 

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκρινε ανέτοιμο-μετά από όσα είδε και στην τελευταία προπόνηση-τον Αριέλ Ιμπαγάσα και έτσι αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής. Αυτή είναι και η μοναδική απουσία για τον Ισπανό τεχνικό που πήρε μαζί του τρεις πιτσιρικάδες (δύο υποχρεούται βάσει κανονισμού) και άφησε εκτός τους Ντιόγο, Καζίμ, Μόνχε και Παπάζογλου.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» στο τελευταίο του επίσημο παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας, προσανατολίζεται να παρατάξει: Κάρολ, Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας, Μαρκάνο ή Χολέμπας στο αριστερό και Αβραάμ-Μέλμπεργκ στο κέντρο της άμυνας. Μανιάτη, Ορμπάιθ και Μακούν στην μεσαία γραμμή, Αμπντούν και Μιραλάς στις δύο πτέρυγες και τον Τζεμπούρ στην κορυφή.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Κάρολ, Μπάμποβιτς, Τοροσίδης, Μοδέστο, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Χολέβας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Φέισα, Αμπντούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Διαμαντάκος.

Θέση στην 11άδα διεκδικεί και ο Φουστέρ στην μεσαία γραμμή.

Ατρόμητος: 

Το έχει ξαναζήσει… Απλά φέτος θέλει να έχει διαφορετική κατάληξη και να φτάσει και στην κούπα. Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει σε μία πολύ σημαντική μονάδα του, τον Γιαννούλη που δεν θα είναι έτοιμος και δεν θα αγωνιστεί.

O Έλληνας τεχνικός φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το σχήμα και τα πρόσωπα που θα παρατάξει. Το ένα σενάριο (4-3-3)αναφέρει ότι θα βάλει τους: Ιτάνζ, Σκόνδρα στο δεξί άκρο, Νάστο στο αριστερό, Φυτανίδη και Τόμας ή Ζουέλα στο κέντρο της άμυνας, Δημούτσο, Ιγκλέσιας, Σφακιανάκη στην μεσαία γραμμή, τον Μήτρογλου στην κορυφή και τους Μπρίτο και Τάτο στις πτέρυγες.

To άλλο πλάνο, είναι το 4-4-2 με τον Επστάιν βασικό στην μία πτέρυγα και δύο αμυντικά χαφ που πιθανότατα θα είναι οι Δημούτσος και Ιγκλέσιας.

Όσο για την αποστολή του Ατρόμητου, έχουν συμπεριληφθεί σε πρώτη φάση και οι 23 παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ και ο Γιώργος Δώνης θα ανακοινώσει τους 18 «εκλεκτούς» λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Πηγή: sport-fm.gr