Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Είναι έτοιμος να επιστρέψει


Μπορεί να ήταν... σφίγγα στις συζητήσεις του με τους ομογενείς φιλάθλους της ΑΕΚ αναφορικά με το σχέδιο που «δουλεύει» δύο μήνες τώρα στο παρασκήνιο για τη σωτηρία της «Ενωσης», ωστόσο ο Ντέμης Νικολαΐδης άφησε να εννοηθεί στις συζητήσεις του Σαββατοκύριακου ότι είναι, σχεδόν, έτοιμος να επιστρέψει στη διοίκηση της ομάδας έπειτα από 3,5 χρόνια!

Ο πρώην πρόεδρος, λοιπόν, αποκάλυψε στο περιθώριο της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων Ν. Υόρκης ότι έχει αναλάβει προσωπικά το ζήτημα της τακτοποίησης της δόσης του άρθρου «44». Για την ακρίβεια τόνισε ότι επισκέφτηκε ο ίδιος τον διευθυντή της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. για να του ζητήσει να βοηθήσει την ΠΑΕ με μια ευνοϊκότερη ρύθμιση, καθώς και ότι θα καλύψει εξ ολοκλήρου τη δόση του «44» (σ.σ.: είναι ληξιπρόθεσμη από τον Σεπτέμβριο του 2011) που ανέρχεται σε 1.250.000 ευρώ, όταν αναλάβει τα «ηνία» της ΠΑΕ (μέσα στον Μάιο)!

Ο Ντέμης Νικολαΐδης βρήκε την ευκαιρία να τα πει ύστερα από χρόνια «από κοντά» και με τον Νίκο Νοτιά, ο οποίος παραβρέθηκε σ' αυτήν την εκδήλωση. Λεπτομέρειες από την κουβέντα τους, που διήρκησε κοντά στη μία ώρα, δεν διέρρευσαν, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο Νοτιάς υποσχέθηκε ότι θα ενισχύσει την προσπάθειά του Ντέμη στο «μέτρο του δυνατού». Επίσης, σ' αυτήν τη συζήτηση «μπήκε στο τραπέζι» και το ζήτημα του μισθωτηρίου του προπονητικού κέντρου των Σπάτων.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Νίκος Κωστένογλου έχει να αντιμετωπίσει νέα, σημαντικά, προβλήματα τραυματισμών εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ. Οι Γκουντγιόνσεν, Μανωλάς, Κλωναρίδης ακολουθούν τις τελευταίες ημέρες ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, αφού πάσχουν εκ νέου από μυϊκούς τραυματισμούς! Ο Κλωναρίδης υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει 15 ημέρες, ενώ οι δυο πρώτοι χάνουν το ματς της Θεσσαλονίκης!

- Κυκλοφορούν σήμερα τα εισιτήρια για το πρώτο εντός έδρας ματς των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό. Οι τιμές τους είναι στα 10, 15, 20, 30 και 100 ευρώ, ενώ μαζί κυκλοφορούν και τα «μίνι διαρκείας» (25, 35, 50 και 80 ευρώ) για το μίνι πρωτάθλημα!

Πηγή: ethnos.gr