Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Όταν ο Μπαλοτελι έγινε Μέριλιν



Νέες αποκαλύψεις για τον Μάριο Μπαλοτέλι, αυτή την φορά από την Κλόι Έβανς! Η 21 ετών καλλονή αποκάλυψε πως είχε παράνομο δεσμό με τον Ιταλό φορ, ενώ αυτός είχε σχέση με την Ραφαέλα Φίκο και πρόσθεσε πως στον ποδοσφαιριστή αρέσει το μέικ απ!

«Βαριόμασταν και οι δύο και τον μετέτρεψα σε WAG (έτσι αποκαλούν τις γυναίκες των ποδοσφαιριστών) για να γελάσουμε! Χρησιμοποιήσαμε το μέικ απ μου και πριν το καταλάβει είχε γίνε Μέριλιν Μπαλοτέλι. Έχω μια ξανθιά περούκα την οποία του φόρεσα για να ολοκληρώσουμε την εμφάνιση. Ο Μάριο το λάτρεψε, ξεκίνησε να περπατάει τριγύρω καμαρωτός και να ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη. Είπε ότι έδειχνε πιο όμορφος από 'μενα», τόνισε αρχικά η Κλόι.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως παράτησε στο ξεκίνημα του 2011 τον Μπαλοτέλι πριν μάθει για τη σχέση του με τη Ραφαέλα, την οποία ο παίκτης της είχε αποκρύψει! Παράλληλα αποκάλυψε πως ο «Super Mario» την πίεζε μέσω facebook και μηνυμάτων στο κινητό, ενώ δεν άντεχε πάνω από μία βδομάδα χωρίς να κάνουν σεξ. Τέλος, ξεκαθαρίζει ότι «πάντα γυρνούσε σε μένα. Ήμουν η αγαπημένη του».