Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Christian Louboutin: Τα γοβάκια της Σταχτοπούτας τώρα για κάθε γυναίκα


Σύντομα, οι νύφες, αλλά και όσοι αγαπούν τα παπούτσια θα είναι σε θέση να... γλιστρήσουν στο δικό τους ζευγάρι από γυάλινα παραμυθένια γοβάκια.

Ο σχεδιαστής των υποδημάτων πολυτελείας Christian Louboutin ένωσε τις δυνάμεις του με την Walt Disney για να δημιουργήσει τη δική του εκδοχή του γυάλινου ζευγαριού από το κλασικό παραμύθι "Σταχτοπούτα",  που θα ξαναβγεί σε DVD το φθινόπωρο.

Το τακούνι θα αποκαλυφθεί επίσημα το καλοκαίρι, κι αν μάλλον θα χρειαστεί πιθανότατα να είμαστε... πριγκίπισσες για να το αντέξουμε οικονομικά, ανυπομονούμε. Θα έιναι κόκκινο το κάτω μέρος του παραμυθένιου ζευγαριού; "Είμαι τόσο τυχερός που συναντήθηκαν οι δρόμοι μας με την Σταχτοπούτα, μια παραμυθένια εικόνα σύμβολο, τόσο χαρακτηριστική στον κόσμου του παπουτσιού, όσο και των ονείρων", είπε ο αγαπημένος, αλλά και άπιαστο όνειρο, σχεδιαστής για πολλές γυναίκες.

Η Disney έχει βγάλει κάποια fashion ζευγάρια παπούτσια στο παρελθόν, κυρίως στο τμήμα των νυφικών. Τα Disney Alfred Angelo νυφικά σας βοηθούν να παντρευτείτε τον δικό σας πρίγκιπα, σε ένα φόρεμα εμπνευσμένο από τον κόσμο της Disney. Υπάρχει επίσης μια σειρά από δαχτυλίδια αρραβώνων της Disney Princess. 



























Πηγή: cosmo.gr