Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ο Νταβίντ του… Γολιάθ!


Με γκολ του Νταβίντ Φουστέρ στο 119΄ ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1τον Ατρόμητο στην παράταση του 70ου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και κατέκτησε τον 25ο τίτλο του στον θεσμό.

Αυτό το τέρμα του Ισπανού μέσου λύγισε τον… Δαυίδ που μέχρι εκείνο το σημείο κοιτούσε στα μάτια τον Γολιάθ. Αποθέωση για τους παίκτες και τον Βαλβέρδε που συνδύασε το τελευταίο του ματς στον πάγκο των "ερυθρολεύκων" με το 15ο νταμπλ στην ιστορία της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με τον Τζεμπούρ στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης, εκμεταλλευόμενοι το καλό διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, όπου οι επιθετικοί τους ήταν ορεξάτοι. Ο Ιγκλέσιας, όμως, στο 76΄έφερε το ματς στην ισοπαλία και εντέλει το έστειλε στην παράταση.

Εκεί ήταν που «μίλησε» ο συνήθης ύποπτος των Πειραιωτών, Φουστέρ που έδωσε στην ομάδα του την νίκη και την κούπα και στον Ερνέστο Βαλβέρδε έναν ακόμα λόγο να υποστηρίζει στο τελευταίο του ματς, ότι έφερε στην ομάδα που αφήνει μία σημαντική μονάδα.

Εξαιρετικά στημένος τακτικά ο Ατρόμητος, έμεινε συγκεντρωμένος στο πλάνο του και "άγγιξε" το όνειρο της κατάκτησης ενός τίτλου.

Πηγή: sport-fm.gr