Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Η δήλωση ΣΟΚ του… Γιώργου Καραγκούνη (;)


Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση που έκανε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας της χώρας μας, Γιώργος Καραγκούνης. Σύμφωνα με αναρτήσεις που "βγήκαν στον αέρα" του διαδικτύου, δήλωσε πως: «Πήραμε το μήνυμα των χτεσινών εκλογών και όλοι οι παίκτες αποφασίσαμε στον αγώνα εναντίον της Γερμανίας να κάνουμε αυτό που επιθυμεί η πλειοψηφία των Ελλήνων: θα κάτσουμε να χάσουμε».

Όπως ήταν επακόλουθο, τα πληκτρολόγια των δημοσιογράφων και όχι μόνο πήραν «φωτιά», καθώς όσοι είδαν αυτή την… είδηση έσπευσαν να την αναδημοσιεύσουν. Ο «Κάρα», έβαλε σε σκέψεις τους πάντες σχετικά με το πώς βλέπουν την τωρινή κατάσταση στη χώρα μας, οι διεθνής παίκτες της Εθνικής Ελλάδος.

Πάντως, στο συγκεκριμένο θέμα υπάρχουν και αρκετά ερωτηματικά. Με μια πρώτη «ματιά» και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως. Ουδείς δεν έχει βγει να πει κάτι για αυτή την... τοποθέτηση του "Κάρα", που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ούτε καν ο ίδιος. Η ιστοσελίδα που δημοσίευσε πρώτη τα συγκεκριμένα λόγια, έγινε η πηγή όλων των υπολοίπων που αναδημοσίευσαν την είδηση.

Πάντως, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε, τόνισε πως για να πάει παραπέρα η Ελλάδα στο θεσμό, θα χρειαστεί να νικήσει "υπερδυνάμεις". «Εμείς δεν βλέπουμε κανέναν αντίπαλο με την έννοια ότι σεβόμαστε όλες τις ομάδες. Όπως για να φτάσουμε έως εδώ αντιμετωπίσαμε “μεγαθήρια”, έτσι και για να πάμε παραπέρα, είναι λογικό να χρειαστεί να νικήσουμε “υπερδυνάμεις”!».

«Εμείς κοιτάμε μόνο την ομάδα μας, να είμαστε αυτοί που πρέπει και από ‘κει και πέρα θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Γερμανία είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ωστόσο, εμείς δεν πρόκειται να μπούμε σε αυτή την διαδικασία να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο... Θα παίξουμε τη μπάλα μας και ότι καταφέρουμε», δήλωσε ο Καραγκούνης αναλυτικά.