Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Τέλος εποχής για Γκουαρντιόλα


Δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα ο Πεπ Γκουαρντιόλα, αφού όπως αναφέρει το «Skysports» επικαλούμενο πηγές του, ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας ότι επιθυμεί ένα διάλειμμα από την προπονητική.

Την Παρασκευή αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Σάντρο Ροσέλ. Μπιέλσα, Μπλαν καιΒαλβέρδε οι επικρατέστεροι αντικαταστάτες του.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας της ιβηρικής, η απόφαση είναι ειλημμένη και αύριο ο Γκουαρντιόλα θα μεταβεί στο προπονητικό κέντρο των Καταλανών προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες.

Στη συνάντηση που είχε η εμβληματική φυσιογνωμία του συλλόγου με τους ανθρώπους της διοίκησης του δόθηκε ουσιαστικά "λευκή επιταγή" για συμβόλαιο διάρκειας της επιθυμίας του και απόλυτη εξουσία στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Γκουαρντιόλα πάντως, εδώ και καιρό είχε αφήσει να εννοηθεί πως δεν θα υπέγραφε για παραπάνω από ένα χρόνο, όμως φαίνεται πως από το περιβάλλον του διέρρευσε -σύμφωνα με τον Τύπο- πως η τελική του απόφαση είναι να απέχει για ένα χρόνο από το χώρο του ποδοσφαίρου

Πηγή: sport-fm.gr