Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Πλεύρης: Θα σε ξαπλώσω! - Κασιδιάρης: Άκου ανθρωπάκο! (vid)


Σε άγριο καυγά με απίστευτες εκφράσεις εξελίχθηκε η χθεσινοβραδινή τηλεοπτική συνύπαρξη σε κοινό...

προεκλογικό τραπέζι του εκπροσώπου τύπου της Χρυσής Αυγής με τον επικεφαλή του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΛΑΟΣ.

Κωνσταντίνος Πλεύρης και Ηλίας Κασιδιάρης έφτασαν σε σημείο να αλληλοβρίζονται, με τον τελευταίο να αποκαλεί τον πρώτο, «ανθρωπάκο» και τον κ. Πλεύρη να προκαλεί τον κ. Κασιδιάρη λέγοντάς του «ελα έξω και θα σε ξαπλώσω κάτω».

Ολα ξεκίνησαν όταν ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ, είπε πως δεν συμφωνεί με τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής και κατηγόρησε τον κ. Κασιδιάρη για επιθέσεις εναντίον βουλευτών.

«Εσύ ήσουν που χτύπησες με σιδερογροθιά το γιο μου, τον Γεωργιάδη και τον Ζαφειρόπουλο» είπε ο κ. Πλεύρης χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι είναι μεν εθνικιστής αλλά σε καμία περίπτωση δεν....συμφωνεί με τις πρακτικές των μελών της Χρυσής Αυγής: «Το να χτυπάς έναν φουκαρά Πακιστανό δεν θα λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης», εξήγησε.

Τα λεγόμενα του κ. Πλεύρη εξόργισαν τον κ.Κασιδιάρη ο οποίος αποκάλεσε τον υποψήφιο βουλευτή του ΛΑΟΣ «ανθρωπάκο». «Ακου να σου πω ανθρωπάκο, αλλά τι να σου πω μάλλον έχεις πρόβλημα με τ'αυτιά σου λόγω ηλικίας...».

Η κατάσταση μετά από λίγο ξέφυγε από κάθε όριο με αποτέλεσμα ο κ. Πλεύρης να πει στον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής: «Ελα έξω και θα σε ξαπλώσω κάτω...».

Δείτε το βίντεο:
















Πηγή: onair24.gr