Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Στα χνάρια του ST το νέο Fiesta

Φρεσκάρισμα τόσο στην εξωτερική εμφάνιση όσο και στη γκάμα των κινητήρων επιφυλάσσει η Ford για το Fiesta. Όλες οι πληροφορίες θέλουν την πρεμιέρα του ανανεωμένου μοντέλου να λαμβάνει χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου, στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού.

Με βάση τις φωτογραφίες από τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα που πραγματοποιούν δοκιμές, η εμφάνιση του νέου Fiesta θα έχει σαφείς επιρροές από το εικονιζόμενο ST. Η μεγάλη τραπεζοειδής εισαγωγή αέρα θα ξεχωρίζει (με μικρές αλλαγές) στο εμπρός μέρος της απλής έκδοσης, ενώ – ως συνήθως – επεμβάσεις θα γίνουν στα εμπρός και τα πίσω φωτιστικά σώματα. Αναμένονται επίσης και φώτα ημέρας τεχνολογίας LED.

Οι σημαντικότερες αλλαγές αφορούν πάντως τα μηχανικά μέρη. Η γκάμα των κινητήρων θα ανανεωθεί ώστε το νέο Fiesta να αντιμετωπίσει με νέα «όπλα» τους ανταγωνιστές του. Εκτός από τον 1.0 EcoBoost με τα 100 και τα 125 PS, κάτω από το καπό του σουπερμίνι του Ford αναμένεται να τοποθετηθεί και ατμοσφαιρική έκδοση με 80 PS και εκπομπές CO2 κάτω από 100 gr./km.

Πηγή: newsauto.gr