Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Διοργάνωση Εκδήλωσης Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού


Η DIELPISFORMULA1 και ο εκδοτικός οργανισμός FREE SUNDAY – CITY PRESS – CAM & CPRESS.GR, διοργανώνουν καλλιτεχνικό διαγωνισμό με θέμα την εικαστική παρέμβαση στο διάγραμμα που δημιουργεί η διαδρομή της “θεμιστόκλειας Πίστας”, με σκοπό την προβολή της Υποψηφιότητας αλλά και της δημιουργίας ενός event με πανελλαδική προβολή

Η έναρξη του διαγωνισμού έγινε στις 16 Μαρτίου 2012 ενώ η απονομή των βραβείων στους νικητές, έχει ορισθεί για τις 28 Ιουνίου 2012. Η εκδήλωση έκθεσης όλων των διαγωνιζόμενων έργων και της απονομής βραβείων θα γίνει στο χώρο του “Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου”, που βρίσκεται στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου, Ιουλιανού 33 - 35 & Πατησίων, στην Αθήνα και ώρα 20:00.

Στη τελετή απονομής θα παρευρίσκονται όλοι οι φορείς του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ καθώς επίσης Δήμαρχοι και εκπρόσωποι αντίστοιχων Υπουργείων, που συμμετέχουν στη προσπάθεια αυτή.

Την εκδήλωση θα καλύπτουν τηλεοπτικά κανάλια με προβολή σε αρκετούς σταθμούς και δημοσιογράφοι από έντυπο τύπο, ώστε να γίνει η καταχώρηση σε στήλες που θα αναφέρονται στον διαγωνισμό.

Με την παρουσία τους θα μας τιμήσουν αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες και πρόσωπα του χώρου παρέχοντας τη στήριξη τους στην εκδήλωση και την ανάλογη δημοσιότητα.

Στο πέρας της εκδήλωσης θα διενεργηθεί δημοπρασία των έργων,  έσοδα από την οποία θα προσφερθούν στο "Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ" .

Για το σκοπό αυτό, έργα τους θα προσφέρουν οι καλλιτέχνες: Κώστας Βαρώτσος, Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη, Τίνα Καραγεώργη, Αφροδίτη Λίτη, Ανδρέας Νικολάου, Έλενα Παπαδημητρίου, Μιλτιάδης Παπαστάμου, Νίκος Παπουτσίδης και Λία Σταμοπούλου.
 
Αθήνα    
20/6/2012            


                                                             Με εκτίμηση
                                                             Για τη DielpisFormula1
                                                             Αθανάσιος Π. Παπαθεοδώρου