Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ο Μπονούτσι "φίμωσε" τον Μπαλοτέλι


Το παιχνίδι της Ιταλίας με την Ιρλανδία ήταν τελικός. Οι Azzurri ήθελαν οπωσδήποτε τη νίκη και με το γκολ του Κασάνο στο πρώτο ημίχρονο έβαλαν τις βάσεις για πρόκριση στους "8".

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα λόγω κάποιων ενοχλήσεων τις προηγούμενες ημέρες αλλά ο Τσέζαρε Πραντέλι τον έριξε στο παιχνίδι προ το τέλος του αγώνα για να... καθαρίσει το ματς. 

Σίγουρα ένα από τα πράγματα που ζήτησε ο 54χρονος τεχνικός ήταν το πρώτο γκολ του Super Mario στην διοργάνωση και ο ταλαντούχος επιθετικός το έκανε και με το παραπάνω. Πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και στη συνέχεια τράβηξε τα φλας πάνω του, όπως κάνει τις περισσότερες φορές.

Ο Μπαλοτέλι σπάνια πανηγυρίζει τα τέρματα που πετυχαίνει διατηρώντας ένα μπλαζέ ύφος τις περισσότερες φορές. Κάπως έτσι φάνηκε να είναι και ο πανηγυρισμός του στο πολύ όμορφο γκολ κόντρα στην Ιρλανδία αλλά μετά άρχισε τα... δικά του. Προσπάθησε να πει κάτι που θα το έπιαναν σίγουρα οι κάμερες αν δεν του έκλεινε το στόμα ο Λεονάρντο Μπονούτσι και το συνδύασε με κάποιες χειρονομίες.

Ο 25χρονος αμυντικός αμέσως μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως δεν κατάλαβε τι ξεκίνησε να πει ο συμπαίκτης του λέγοντας μόνο πως ήταν στα αγγλικά κι όχι στα ιταλικά.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:



















































Πηγή: sport24.gr