Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Η μούσα της Εθνικής Ελλάδος ψηφίζει Cristiano Ronaldo και Mario Balotelli


Συνέντευξη στο "Εθνοσπόρ" έδωσε η Ελληνίδα που έχει κλέψει την παράσταση στις κερκίδες της Πολωνίας.

Λέγεται Αγγελική-Αντριάνα, είναι 26 ετών, αισθητικός στο επάγγελμα και ζει μόνιμα στην Καλαμπάκα. Από το πρώτο ματς της Εθνικής απέναντι στους Πολωνούς στην πρεμιέρα του Euro 2012 έγινε η νέα σέξι ατραξιόν της εξέδρας. Μια Αγγελική-Αντριάνα στη θέση της Νάντιας Σερλίδου (άντε, και του τσολιά).

Μιλώντας στο "Εθνοσπόρ", η 26χρονη της οποίας η μητέρα είναι Πολωνή δήλωσε ταπεινά και αλτρουιστικά ότι "υπάρχουν πολύ πιο ωραίες κοπέλες από εμένα στο γήπεδο", αλλά παραδέχτηκε ότι οι προτάσεις από τους άντρες πέφτουν βροχή.



Στον τρόπο υπάρχει ένα θεματάκι, αλλά ΟΚ. "Ορισμένοι μου την πέφτουν με έξυπνο τρόπο, άλλοι με πιο άκομψο. Τα κλασικά που κάνουν οι άντρες".
Η Αγγελική-Αντριάνα παραδέχτηκε ότι είχε σκεφτεί να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, αλλά τα 162 της εκατοστά στάθηκαν μάλλον αποτρεπτικός παράγοντας.
Όσον αφορά το τι ψάχνει σε έναν άντρα, δήλωσε ότι μετράει για εκείνη η καρδιά, η αγάπη και η πίστη, ενώ διάλεξε Cristiano Ronaldo και Mario Balotelli από τη λίστα με τους πιο hot ξένους παίκτες του Euro.



Την Παρασκευή, η Εθνική αντιμετωπίζει τη Γερμανία για μια θέση στα ημιτελικά του Euro 2012 και το μυαλό μας θα είναι και λίγο στις εξέδρες. Όχι;

Πηγή: cosmo.gr