Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Όλα τα λεφτά!


Τα χρέη τους (όπως κι εμείς) δεν μπορούν να τα ξεπληρώσουν. Από θέαμα, όμως, μας πλήρωσαν καλύτερα απ’ όλους!

Στο εντυπωσιακότερο παιχνίδι του Euro μέχρι τώρα, Ισπανία και Ιταλία πέτυχαν από ένα γκολ, έχασαν αρκετά ακόμα η καθεμία και στο τέλος ήρθαν ισόπαλες 1-1 για την 1η αγωνιστική του τρίτου ομίλου.

Το σκορ άνοιξε στο 60' ο Ντι Νατάλε έπειτα από έξοχη κάθετη του Πίρλο και τέσσερα λεπτά αργότερα (64'), ο Φάμπρεγκας από την εξαιρετική ασίστ του Σίλβα έγραψε το τελικό σκορ.

Έτσι, Κροάτες και Ιρλανδοί που αγωνίζονται αργότερα μπορούν να ελπίζουν μια και όποιος νικήσει θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πως έπαιξαν:

Με το κλασσικό μεν 4-3-3 αγωνίζονται οι Ισπανοί, αλλά με μία πρωτοτυπία, δε. Αφού ο Ντελ Μπόσκε δεν έχει βάλει κανένα φορ στην αρχική του σύνθεση. Ο Κασίγιας κάτω από τα δοκάρια, οι Αρμπελόα, Πικέ, Ράμος, Άλμπα από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα. Στο κέντρο, ο Τσάμπι Αλόνσο με τον Μπούσκετς και τον Τσάβι και στην επίθεση, οι Σίλβα, Φάμπρεγκας και Ινιέστα!

Οι Ιταλοί, από την άλλη, αγωνίζονται με 3-5-2. Ο Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, η τριάδα Κιελίνι, Μπονούτσι, Ντε Ρόσι. Δεξιά, όλη την πτέρυγα, την είχε ο Μάτζιο. Αρσιτερά ο Τζιακερίνι και τριάδα στον άξονα οι Πίρλο, Μαρκίζιο και Τιάγκο Μότα. Στην επίθεση, ο Κασάνο και ο Μπαλοτέλι.

Πηγή: sport-fm.gr