Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ρήξη χιαστού ο Αβραάμ, 7 μήνες εκτός


Σοκ για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο! Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων δεν ήταν καθόλου καλά για τον διεθνή αμυντικό.

Διαπιστώθηκε ότι έχει πάθει ολική ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο κατί που σημαίνει ότι θα μείνει περίπου επτά (7) μήνες εκτός δράσης.

Η ακριβής διάγνωση του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής ομάδας ήταν ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και διάταση έξω πλαγίου συνδέσμου

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο διεθνής αμυντικός θα επιστρέψει στην Ελλάδα το Σάββατο για να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για την απόκατάσταση της ζημιάς που έχει πάθει στο γόνατό του.

Από το αποτέλεσμα της επέμβασης θα γίνει γνωστό και το ακριβές χρονικό διάστημα της αποθεραπείας του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού. Πάντως υπολογίζεται ότι για να μπορέσει να πατήσει και πάλι... χορτάρι θα χρειαστεί ένα διάστημα τουλάχιστον επτά μηνών.

Φυσικά, η εξέλιξη αυτή αποτελεί μεγάλο σοκ, κυρίως για τον Ολυμπιακό ο οποίος θα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του βασικού κεντρικού αμυντικού για το μεγαλύτερο μέρος της νέας αγωνιστική σεζόν.

Η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη θα φέρει και εξελίξεις στο μεταγραφικο σχεδιασμό του Ολυμπιακού. Λογικό καθώς από την στιγμή που όλοι λάμβαναν τα μέτρα τους για την αποχώρηση του Όλοφ Μέλμπεργκ και προχωρούσαν τις διαδικασίες για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, τώρα είναι υποχρεωμένοι να αναζητήσουν και άλλον έναν.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν προχωρήσει αρκετά τις διαδικασίες για να αποκτήσουν τον Μανωλά αλλά πλέον καλούνται να αναζητήσουν άλλη μια λύση για να καλύψουν κενό.

Πηγή: sport-fm.gr