Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Βγες να δεις τι έκανες!


Αυτή θα μπορούσε να είναι κατά λέξη η φράση της ομάδας του Φερνάντο Αλόνσο, στον ισπανό πρωταθλητή. Οι ιθύνοντες της Φεράρι με απογοήτευση είδαν τον οδηγό τους να βρίσκεται για αρκετή ώρα καθηλωμένος στο γκαράζ, καθώς είχε έξοδο με αποτέλεσμα να τραυματίσει το εμπρός τμήμα της F2012 (αριστερή ανάρτηση και ρύγχος).

Μέχρι εκείνη τη στιγμή έχει τον 3ο καλύτερο χρόνο με 1:21.363, πίσω από τον πρώτο Σεμπάστιαν Φέτελ (Red Bull RB8) που είχε χρόνο 1:21.267 και τον δεύτερο Ρόμαν Γκρόστζιν (Lotus E20) που ήταν 67 χιλιοστά πιο αργός από τον γερμανό.

Τελευταία μέρα των δοκιμών εξέλιξης στην πίστα του Mugello και η Φεράρι αποκάλυψε τις πρώτες σημαντικές αναβαθμίσεις που έχει ετοιμάσει ενόψει του ισπανικού Grand Prix (13/5).

Οι αναβαθμίσεις αφορούν στο πίσω μέρος της F2012 το οποίο έχει τροποποιηθεί ώστε να ταιριάξει το νέο layout των εξατμίσεων, με τις απολήξεις να έχουν τοποθετηθεί σε διαφορετικό σημείο απ' ότι πριν.

Οι μηχανικοί της Scuderia δούλεψαν πυρετωδώς για να επισκευάσουν το μονοθέσιο ώστε ο 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής να επιστρέψει στην πίστα το συντομότερο δυνατό, όπως και έγινε, καθώς λίγο πριν τις 1 τοπική ώρα ο Αλόνσο ξεκίνησε και πάλι τις δοκιμές του.