Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Αυτό θα πει άντρας, με τρεις συζύγους!


Τρεις γυναίκες μοιράζονται τον ίδιο άντρα και μάλιστα ζουν όλοι ευτυχισμένοι έχοντας μια μεγάλη οικογένεια με 24 παιδιά! Η λεπτομέρεια μάλιστα είναι ότι οι δυο από τις τρεις γυναίκες είναι δίδυμες αδερφές, ενώ η τρίτη είναι ξαδέρφη τους. Πρόκειται για μια οικογένεια Μορμόνων με «πατριάρχη» τον Τζοέ και τις γυναίκες τους Βίκυ, Βάλερι και Αλίνα.

Ο Τζόε αρχικά, έβγαινε ταυτόχρονα σε διπλό ραντεβού με την Βίκυ και την ξαδέρφη της Αλίνα, ώσπου τελικά αποφάσισε να τις παντρευτεί και τις δύο. Έζησαν όλοι μαζί για κάποια χρόνια κάνοντας αρκετά παιδιά, ώσπου η Βίκυ παρατήρησε ότι ο Τζόε φλερτάρει την δίδυμη αδερφή της, Βάλερι.

«Ένιωσα πως υπήρχε ηλεκτρισμός ανάμεσά τους και κατάλαβα πως υπήρχε πολύ δυνατή έλξη ανάμεσα στον Τζόε και τη Βάλερι», λέει η Βίκυ χωρίς όμως αυτό όπως λέει να την ενοχλήσει. «Με την αδερφή μου είχαμε πάντα το ίδιο γούστο στους άνδρες και ήταν πιο εύκολο να πάρω την απόφαση, αφού ήξερα πως ήταν και καλός σύζυγος», κατέληξε.

Ο Τζόε από την άλλη λέει: «Πάντοτε ένιωθα έλξη και για τις 2, άλλωστε μοιάζουν τόσο πολύ! Και μάλιστα η Βίκυ έδιωξε κάθε ενδοιασμό μου».

Η έτερη σύζυγος, Αλίνα, λέει: «Χάρηκα πολύ που κάναμε μέλος της οικογένειας και τη Βάλερι γιατί την αγαπάμε πολύ».

Φυσικά, ο Τζοε εκτελεί τα συζυγικά του καθήκοντα άψογα καθώς αλλάζει κάθε βράδυ κρεβάτι, ώστε να ικανοποιεί όλες τις γυναίκες του.

Τα 24 παιδιά της οικογένειας δηλώνουν απόλυτα ευτυχισμένα. Ωστόσο για 20 χρόνια, έπρεπε να κρατήσουν μυστική την τριγαμία τους καθώς είναι παράνομη στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τους δικηγόρους τους πάντως, οι Αρχές δεν μπορούν να συλλάβουν τον Τζόε αν δεν έχει προηγηθεί καταγγελία από τις ίδιες τις γυναίκες του ή αν δεν υπήρξε βιασμός, ξυλοδαρμός,  ή απάτη προς το Δημόσιο.