Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Λονδρέζικη Μπά(ρ)τσα!


Τι κι αν ήταν από το 37’ με δέκα παίκτες και με το σκορ 2-0 υπέρ της Μπαρτσελόνα; Η Τσέλσι έδειξε πως είναι ομάδα φτιαγμένη από μέταλλο. Μόνο η ίδια έδειχνε πως πίστευε στην πρόκριση και τελικά δικαιώθηκε, αφήνοντας εκτός τελικού τους «μπλαουγκράνα»! Το τελικό 2-2 δεν αντικατοπτρίζει απόλυτα το παιχνίδι, μιας και στο «Καμπ Νου» έγινε ένα από τα καλύτερα φετινά ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα, οι Καταλανοί, που προηγήθηκαν με τους Μπούσκετς (35’) και Ινιέστα (43’), είχαν δύο δοκάρια, χαμένο πέναλτι του Μέσι και πολλές ευκαιρίες να πανηγυρίσουν ακόμη ένα τέρμα. Η τύχη όμως τους επεφύλαξε περίεργο παιχνίδι.

Οι «μπλε» παρά την αφόρητη πίεση που δέχτηκαν στο δεύτερο μέρος, έχοντας μείνει με δέκα παίκτες λόγο της χαζής αποβολής του Τέρι στο 37’, κλείστηκαν πίσω. Με εξαιρετική αμυντική τακτική λοιπόν, έχοντας και την τύχη με το μέρος τους, πανηγύρισαν μέσα στο «Καμπ Νου» την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά το 2008.

Ο Τόρες στην τελευταία αντεπίθεση έγραψε απλά τον επίλογο μιας τεράστιας βραδιάς για την Τσέλσι, «γράφοντας» στον πίνακα του σκόρερ το τελικό 2-2.


Δημήτρης Μαρμαρινός
tomamouth.info@gmail.com