Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Συμβουλές για ένα λαμπερό χαμόγελο


Πρώτα απ’ όλα πρέπει να ξέρετε ότι πρέπει να γίνεται βούρτσισμα των δοντιών για 2 λεπτά, τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. Δεν χρειάζεται να βάζετε πολλή δύναμη, γιατί μπορεί να πληγώσουμε τα ούλα μας. Η σωστή κατεύθυνση της οδοντόβουρτσας είναι από πάνω προς τα κάτω στην άνω γνάθο και από κάτω προς τα πάνω στην κάτω γνάθο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε να βουρτσίζουμε και την εσωτερική επιφάνεια με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, όπως και την εξωτερική.

- Σημαντικό είναι επίσης να καθαρίζουμε και τη γλώσσα σας προκειμένου να απομακρύνονται τα βακτήρια που φωλιάζουν σ’ αυτήν. Το βούρτσισμα απομακρύνει την οδοντική πλάκα, η οποία σχηματίζεται πάνω στα δόντια από υπολείμματα τροφών και μικροβίων.

- Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτά που τρώμε και περιέχουν πολλή ζάχαρη προκαλούν τερηδόνα. Όσο πιο πολλές φορές την ημέρα τρώτε προϊόντα με ζάχαρη, τόσο περισσότερα οξέα δημιουργούνται συνεχώς και απειλούν την αδαμαντίνη των δοντιών σας. Καλό είναι να βουρτσίζουμε τα δόντια μας αφού φάμε κάποιο γλυκό και να μην τρώμε πολλές φορές την ημέρα γλυκά. Τα γλυκά πριν το βραδινό ύπνο είναι ό,τι χειρότερο, ειδικά αν δεν τα βουρτσίσουμε αμέσως μετά, κι αυτό γιατί τη νύχτα παράγεται πολύ λίγο σάλιο.

- Το βούρτσισμα μετά το φαγητό είναι ό,τι καλύτερο. Αν όμως αυτό είναι αδύνατον, επειδή μπορεί να βρισκόμαστε έξω, καλό θα ήταν τουλάχιστον να ξεπλύνουμε το στόμα σας με νερό.

- Τα δόντια έχουν μία ελαφρά κιτρινωπή απόχρωση. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν ειδικές οδοντόκρεμες προκειμένου να γίνουν τα δόντια τους πιο λευκά και λαμπερά. Προσοχή όμως, γιατί η υπερβολική χρήση τέτοιων προϊόντων μπορεί να τα βλάψει. Γι’ αυτό καλό είναι να συμβουλευτούμε πρώτα με τον οδοντίατρό μας.

- Τέλος, όσο και να τα φροντίζουμε καθημερινά, επιβάλλεται μια τακτική επίσκεψη στον οδοντίατρο για την πρόληψη τυχόν προβλήματος.

Πηγή: myself.gr

Η στρογγυλή «Θεά» του Euro

Βασίζεται στο κλασικό σχέδιο της διαχρονικής «Tango». Εκείνη, είχε χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Η «Αdidas Tango 12», αποτελεί τη σύγχρονη σχεδιαστική εκδοχή της, με κύριο χαρακτηριστικό, τα χρώματα από τις σημαίες της Πολωνίας και της Ουκρανίας που θα φιλοξενήσουν το UEFA EURO 2012. 

Αποτυπωμένα στη μπάλα βρίσκονται 3 γραφικά που συμβολίζουν, τόσο την τέχνη της χαρτοκοπτικής που συναντάμε παραδοσιακά στις αγροτικές περιοχές των δύο χωρών, όσο και τις τρεις βασικές αξίες του ποδοσφαίρου. Την ενότητα, την άμιλλα και το πάθος.

Χρειάστηκαν δύο χρόνια για το σχεδιασμό και την εξέλιξή της, ενώ πέρασε και από πολλά «τεστ» για να τελειοποιηθεί. Ποιοτικός έλεγχος σε συνεργασία με παίκτες, Ομοσπονδίες και Συλλόγους σε οκτώ διαφορετικές χώρες και ποσοτικές εργαστηριακές δοκιμές. Οι εκτενείς έλεγχοι και δοκιμές, επιβεβαίωσαν ότι η νέα μπάλα πληροί και ξεπερνάει τις επίσημες ποιοτικές προδιαγραφές της FIFA για τις Επίσημες Μπάλες.

Το επίσημο ντεμπούτο της νέας μπάλας θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου με τη διοργανώτρια χώρα Πολωνία, να υποδέχεται στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, την Εθνική ομάδα της χώρας μας, της Ελλάδας.






Ο Ζιρού οδηγός στο WRC! (vid)


O διεθνής Γάλλος φορ της Μονπελιέ, Ολιβιέ Ζιρού, εκτός από τις ποδοσφαιρικές του αριστοτεχνίες, είπε να δοκιμάσει και τις ικανότητές του στο WRC. Συγκεκριμένα, πήγε μια βόλτα με το Citroën DS3 του Λεμπ και τα «έπαιξε»!






Δείτε το βίντεο:


Το Skype θα ενσωματωθεί στα Windows


Παρά την εξαγορά του Skype από τη Microsoft, μέχρι τώρα η υπηρεσία ήταν λίγο πολύ αυτόνομη χωρίς να έχει ιδιαίτερη σχέση με τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας.

Βέβαια, όσο επιτυχημένο και αν είναι ένα προϊόν σίγουρα η απόδοση του θα είναι μεγαλύτερη όταν υπάρχει συνέργεια με άλλες υπηρεσίες. Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκε η Microsoft και αποφάσισε να το ενσωματώσει στα υπόλοιπα προϊόντα της.

Καταρχάς μάθαμε ότι θα το προσθέσει στο Xbox αν και δεν είναι σαφές αν θα αφορά το τρέχον μοντέλο ή το Xbox 720. Επιπλέον όμως, όλα δείχνουν ότι θα κάνει το ίδιο και με τα Windows 8.

Το πώς ακριβώς θα γίνει αυτό, δεν είναι ακόμη σαφές. Η ίδια η εταιρεία άλλωστε δεν έχει δώσει σχετικές λεπτομέρειες. Λογικά όμως θα βρίσκεται προεγκατεστημένο τόσο στα Windows 8 όσο και στο Windows Phone.

Πηγή: newsbeast.gr

Με «καυτό» μπικίνι η Δήμητρα Αλεξανδράκη!


Το γνωστό μοντέλο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, επέλεξε να κάνει για ακόμα μια φορά αυτό που ξέρει πολύ καλά. Να ξεσηκώνει δηλαδή, το αντρικό κοινό!

Έτσι λοιπόν, βγήκε στην παραλία και επέλεξε να κάνει τα μπάνια της στην παραλία Μακένζυ, στη Λάρνακα. Οι παρευρισκόμενοι σίγουρα απόλαυσαν και με τα παραπάνω το θέαμα…




Παρολίγον… γκολάρα! (vid)

Ένα θεαματικό γκολ θέλησε να πετύχει ο παίκτης της Κοριτίμπα, Λίνκολν. Συγκεκριμένα, ο 33χρονος έκανε ένα τακουνάκι από αρκετή πλάγια θέση, που δεν το περίμενε κανείς!

Φυσικά, το παρολίγον γκολ της χρονιάς ξεσήκωσε την εξέδρα και όλους όσους το είδαν, ενώ ο παίκτης δεν πίστευε ότι έχασε τέτοια ευκαιρία.



Δείτε το βίντεο:


Πρωινό σεξ: Τι πραγματικά σκέφτονται για αυτό οι γυναίκες και τι οι άντρες


Πώς ντιλάρουν το σεξ πρωί πρωί με την αυγούλα τα δύο φύλα; Τι σκέφτονται όταν πρωινιάτικα, με τη τσίμπλα στο μάτι, οι ορμές (μας) είναι κομματάκι αχαλίνωτες; Η ανακατωσούρα που συμβαίνει στο κεφάλι τους εκείνη την ύστατη στιγμή, πριν καλά-καλά μυρίσει πρωινό καφέ το σπίτι, τώρα αποκαλύπτεται:

Τι σκέφτονται οι γυναίκες για το πρωινό σεξ:

"Το πρωινό σεξ το έχουμε δεχτεί κι ας μη μας αρέσει. Έχουμε δεχτεί ακόμη και το ότι λόγω της πρωινής ρούχλας (είμαστε και οι δύο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου) τα προκαταρτικά είναι ψιλοάκυρα. Αλλά το να κάθεσαι, κύριος, ξαπλωμένος στο πλάι με τον... Μεγακλή σου προτεταμένο και την απαίτηση να πηγαινοερχόμαστε εμείς, ε, αυτό είναι μεγάλη γαιδουριά! Επίσης, επειδή εμφανώς βαριέσαι τα πολλά-πολλά και απλά θες να ρίξεις "κανονιά" και να ξεκινήσεις τη μέρα σου "ξαλαφρωμένος", αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς είμαστε οι είλωτες και θα κάνουμε όλη τη δουλειά "καβάλα στ' άλογο". Μπρος, κουνήσουν και συ λίγο πέρα-δώθε να δεις τη γλύκα πρωινιάτικα. Αν σου έρθει αναγούλα και ψάχνεις δραμαμίνες, μην ανησυχείς, είναι από το πολύ κούνημα, σαν να είσαι πρωινιάτικα στο πλοίο της γραμμής για τραβάς για Κουφονήσι ενώ το σκαρί πάει βάρκα-γυαλό και κουνιέται σαν "τελειωμένη" απ' τα μποφόρια. Όχι τίποτε άλλο, για να δεις επιτέλους τι τραβάμε κι εμείς...".

Τι σκέφτονται οι άντρες για το πρωινό σεξ:

"Άκου γαιδουριά... Ακόμη μεγαλύτερη γαιδουριά είναι να μην απλώνεις, κυρία μου, το κουλό σου να φτιάξεις ένα καφέ, να σε βλέπουμε ξεμαλλιασμένη πρωινιάτικα και ενώ μας σηκώνεται η τρίχα κάγκελο, αντί να λες και ευχαριστώ που έστω κι έτσι που είσαι "ό,τι να 'ναι", για πάρτη σου κάτι τελοσπάντων πιο... ουσιαστικό μάς σηκώνεται, να μην μπαίνεις καν στον κόπο να ασχοληθείς με το "κάτω αφεντικό" που σε... τιμάει και στο δείχνει με πρωινό "εγερτήριο". Αν έριχνε τον ύπνο του δικαίου και αδιαφορούσε, θα μας έκανες ολόκληρο σαματά "αγάπη μου δεν σε ανάβω πια το πρωί όπως παλιά;" και καπάκι θα ξεκινούσες ολόκληρο κήρυγμα, το γνωστό τροπάρι, στάνταρ σε έμμετρο δεκαπεντασύλλαβο, "που πάει η σχέση μας, τι αισθάνεσαι πια για μένα μετά από τόσο καιρό, μήπως χρειαζόμαστε τόνωση στη σεξουαλική μας σχέση, κλπ". Σχετικά με το τελευταίο, στο περί τόνωσης, αν περνά αγάπη μου από το μυαλό σου εκείνο το τριολέ με την κολλητή σου που σου είχα πετάξει κάποια φορά ως τρελή ιδέα και στο χαβαλέ, τύπου "άδεια για να πιάσω γεμάτα",  αν ψιλοψήνεσαι ρε μωρό, εγώ ξέρεις, το ξανασυζητάω. Και υπόσχομαι να μην σου ζητήσω πρωινό σεξ για κάνα μήνα..!". 

Πηγή: mensguide.gr

Η καλύτερη πρόταση γάμου, ever! (vid)


Ο Ισαάκ Λαμπ. ξεπέρασε κάθε προσδοκία στην πρόταση γάμου που ονειρεύεται κάθε γυναίκα. Χρειάστηκε μόνο καμιά 60αριά φίλους, ένα τραγούδι του Ανταμ Λάμπερτ και ένα αυτοκίνητο!







Δείτε το βίντεο:


Η «καρδιά» του Euro χτυπά στην ΕΡΤ


Με απευθείας και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις από τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, η ΕΡΤ θα καλύψει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Euro 2012, από την Παρασκευή 8 Ιουνίου έως και την Κυριακή 1 Ιουλίου, οπότε και θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός στο Κίεβο.

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από την ΕΤ1 όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος.

Στην πρώτη φάση, από τις 8 έως τις 19 Ιουνίου, θα μεταδίδονται καθημερινά δύο συναντήσεις.

Από τις 16 έως και τις 19 Ιουνίου, που διεξάγονται δύο παράλληλοι αγώνες, η ΕΤ1 θα καλύπτει τον έναν με απευθείας σύνδεση και θα προβάλλει τον δεύτερο σε μαγνητοσκόπηση στη βραδινή ζώνη.

Από τις 21 Ιουνίου, οπότε θα αρχίσει η μετάδοση των προημιτελικών, μέχρι και τον τελικό της 1ης Ιουλίου, θα μεταδίδεται ένας ποδοσφαιρικός αγώνας.

Το πρόγραμμα μεταδόσεων του EURO 2012 από την ΕΤ1:

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ
22:00-24:00: «EUROLAND!»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ
17:00-19:00: «EUROLAND!» – Pre Game
19:00 -21:00: EURO 2012 Ελλάδα – Πολωνία
21:00-21:45: «EUROLAND!» – Post Game & Pre Game
21:45-23:45: EURO 2012 Ρωσία – Τσεχία
23:45-02:00: «EUROLAND!»


ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ
18:00-19:00: «EUROLAND!» – Pre Game
19:00 -21:00: EURO 2012 Ολλανδία - Δανία
21:00-21:45: «EUROLAND!» – Post Game & Pre Game
21:45-23:45: EURO 2012 Γερμανία – Πορτογαλία
23:45-02:00: «EUROLAND!»

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ
18:00-19:00: «EUROLAND!» – Pre Game
19:00 -21:00: EURO 2012 Ισπανία – Ιταλία
21:00-21:45: «EUROLAND!» – Post Game & Pre Game
21:45-23:45: EURO 2012 Ιρλανδία – Κροατία
23:45-02:00: «EUROLAND!»

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ
18:00-19:00: «EUROLAND!» – Pre Game
19:00 -21:00: EURO 2012 Γαλλία – Αγγλία
21:00-21:45: «EUROLAND!» – Post Game & Pre Game
21:45-23:45: EURO 2012 Ουκρανία – Σουηδία
23:45-02:00: «EUROLAND!»

ΤΡΙΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ
18:00-19:00: «EUROLAND!» – Pre Game
19:00 -21:00: EURO 2012 Ελλάδα - Τσεχία
21:00-21:45: «EUROLAND!» – Post Game & Pre Game
21:45-23:45: EURO 2012 Ρωσία – Πολωνία
23:45-02:00: «EUROLAND!»

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ
18:00-19:00: «EUROLAND!» – Pre Game
19:00 -21:00: EURO 2012 Δανία – Πορτογαλία
21:00-21:45: «EUROLAND!» – Post Game & Pre Game
21:45-23:45: EURO 2012 Ολλανδία – Γερμανία
23:45-02:00: «EUROLAND!»

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ
18:00-19:00: «EUROLAND!» – Pre Game
19:00 -21:00: EURO 2012 Ιταλία – Κροατία
21:00-21:45: «EUROLAND!» – Post Game & Pre Game
21:45-23:45: EURO 2012 Ισπανία – Ιρλανδία
23:45-02:00: «EUROLAND!»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ
18:00-19:00: «EUROLAND!» – Pre Game
19:00 -21:00: EURO 2012 Ουκρανία – Γαλλία
21:00-21:45: «EUROLAND!» – Post Game & Pre Game
21:45-23:45: EURO 2012 Σουηδία – Αγγλία
23:45-02:00: «EUROLAND!»

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ
21:00-21:45: «EUROLAND!» – Pre Game
21:45-23:45: EURO 2012 Ελλάδα – Ρωσία
23:45-00:45: «EUROLAND!»
00:45-02:45: EURO 2012 Τσεχία – Πολωνία (ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠ.)

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ
21:00-21:45: «EUROLAND!» – Pre Game
21:45-23:45: EURO 2012 Πορτογαλία – Ολλανδία
23:45-00:45: «EUROLAND!»
00:45-02:45: EURO 2012 Δανία – Γερμανία (ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠ.)

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ
21:00-21:45: «EUROLAND!» – Pre Game
21:45-23:45: EURO 2012 Κροατία – Ισπανία
23:45-00:45: «EUROLAND!»
00:45-02:45: EURO 2012 Ιταλία – Ιρλανδία (ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΟ)

ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ
21:00-21:45: «EUROLAND!» – Pre Game
21:45-23:45: EURO 2012 Σουηδία – Γαλλία
23:45-00:45: «EUROLAND!»
00:45-02:45: EURO 2012 Αγγλία – Κροατία (ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΟ)

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ
21:45-23:00: «EUROLAND!»

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
21:00-21:45: «EUROLAND!» – Pre Game
21:45-23:45: EURO 2012 Προημιτελικός (Βαρσοβία)
23:45-02:00: «EUROLAND!»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ
21:00-21:45: «EUROLAND!» – Pre Game
21:45-23:45: EURO 2012 Προημιτελικός (Γκντάνσκ)
23:45-02:00: «EUROLAND!»

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ
21:00-21:45: «EUROLAND!» – Pre Game
21:45-23:45: EURO 2012 Προημιτελικός (Ντόνετσκ)
23:45-02:00: «EUROLAND!»

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ
21:00-21:45: «EUROLAND!» – Pre Game
21:45-23:45: EURO 2012 Προημιτελικός (Κίεβο)
23:45-02:00: «EUROLAND!»


ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ
21:00-21:45: «EUROLAND!» – Pre Game
21:45-23:45: EURO 2012 Ημιτελικός (Ντόνετσκ)
23:45-02:00: «EUROLAND!»

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ
21:00-21:45: «EUROLAND!» – Pre Game
21:45-23:45: EURO 2012 Ημιτελικός (Βαρσοβία)
23:45-02:00: «EUROLAND!»

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ
20:00-21:45: «EUROLAND!» – Pre Game και Τελετή Λήξης
21:45-23:45: EURO 2012 Τελικός (Κίεβο)
23:45-02:00: «EUROLAND!»

Πηγή: newsbeast.gr

Άνοιξε τα… «φτερά» της η Ιωάννα Ντέντη


Η Ιωάννα Ντέντη πάλεψε για μια καριέρα μοντέλου στην Ελλάδα, αλλά δεν τα κατάφερε. Συμμετείχε στο πρώτο Next Top Model με μεγάλη επιτυχία (χωρίς να κερδίσει), αλλά μετά ήρθαν τα δύσκολα. Έτσι, αναγκάστηκε να ξενιτευτεί.

Στο εξωτερικό λοιπόν και συγκεκριμένα το περιοδικό «Tank», αναγνώρισε τις δυνατότητές της. Πρότεινε στην ίδια να κάνει μια σέξι φωτογράφιση, η ίδια φυσικά δεν αρνήθηκε και έκανε τους Έλληνες να μετανιώνουν που την «έχασαν».










«Στη Red Bull για το υπόλοιπο της καριέρας μου»

Στις φήμες που θέλουν τον Σεμπάστιαν Φέτελ να έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Ferrari, έβαλε τέλος ο ίδιος ο πιλότος. Ο δύο φορές Παγκοσμιος πρωταθλητής, τόνισε πως είναι ευτυχισμένος στους «κόκκινους ταύρους», ενώ ανέφερε πως θα φοράει το κράνος της Red Bull για το υπόλοιπο της καριέρας του.

«Θα φοράω το κράνος της Red Bull για το υπόλοιπο της καριέρας μου. Είναι δύσκολο να αλλάξεις τρόπο ζωής αν έχεις συνηθίσει. Είναι σαν να είσαι 18, 19 ετών και φεύγεις από το σπίτι των γονιών σου. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι τώρα και δεν θέλω να πάω σε άλλη ομάδα», ήταν τα λόγια του δύο φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ακόμη, ο Γερμανός αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα, τονίζοντας πως το κλειδί είναι η συνέπεια και όχι οι νίκες.

«Έχουμε κερδίσει μερικούς αγώνες, στους οποίους δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Φέτος, υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι να κερδίσουν ένα γκραν πρι, από ότι παλιά. Συνεπώς, είναι πιο σημαντικό να συγκεντρώνεσαι στο να πάρεις όσους περισσότερους βαθμούς μπορείς σε κάθε αγώνα», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr

Αυλαία στη συνεργασία Νανάς Παλαιτσάκη - zougla.gr


Μια δήλωση «βόμβα» έκανε χθες (30/5) μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook, η Νανά Παλαιτσάκη. Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος ανακοίνωσε πως δεν θα γράφει πλέον «Τα νέα του Μπικουτί» στη γνωστή ιστοσελίδα, zougla.gr.

Άραγε, ποιοι ήταν οι λόγοι που διεκόπη η συνεργασία μεταξύ των δύο; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής της την ενημέρωσε τηλεφωνικός για το γεγονός, λέγοντάς της πως «Σταματάμε λόγω περικοπών και οικονομικής κρίσης».

Καλός η κακός, τα πράγματα στη δημοσιογραφία (και όχι μόνο) είναι πάρα πολύ δύσκολα, αλλά σίγουρα μια τέτοια εξέλιξη σε μια στήλη με χιλιάδες «κλικ» καθημερινά, προκαλεί μεγάλη εντύπωση.

Η Νανά Παλαιτσάκη, έγραφε περίπου 1600 λέξεις, 4 φορές την εβδομάδα, ενώ έχει «ξοδέψει» εκατοντάδες ώρες για να δώσει στον κόσμο το καλύτερο αποτέλεσμα. Άλλωστε, γι’ αυτό είχε τέτοια απήχηση στο κοινό.

«Το < ευχαριστώ > μοιάζει πολύ λίγο. Από το πρωί σήμερα δεκάδες συνάδελφοι μεταξύ των οποίων πολλοί που είχαν υποστεί άγριο < κρεπάρισμα > από το < Μπικουτί > μου στέλνουν μηνύματα συναδελφικής στήριξης !!! Η αλήθεια είναι ότι έφτιαξα μαζί σας στο < μπικουτί > έναν ολόκληρο κόσμο , που πρωταγωνιστήσατε όλοι , όσοι μοιραστήκαμε κοινές αγωνίες . Είναι πολλά τα χρόνια που κάνουμε παρέα , σας στέλνω μεγάλη αγκαλιά . Την αγάπη μου και σε όσους σήμερα απομακρύνονται απο το mega.», έγραψε η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο facebook, ως ευχαριστήριο μήνυμα προς όσους την ακολούθησαν και την ακολουθούν ακόμα όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Οι Anonymous απειλούν να χτυπήσουν το Grand Prix;

Οι Anonymous απειλούν με χτύπημα στο Grand Prix του Καναδά που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου στον Καναδά.

Ο λόγος; Επειδή σύμφωνα με τους Anonymous, ο Καναδάς έχει ανακηρυχθεί από τη Διεθνή Αμνηστία και τις παγκόσμιες οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ως μέρος όπου καταπατώνται τα ανθρώπινα δικαιώματα, κάτι που γνωρίζουν καλά οι διοργανωτές.

Όλα τα παραπάνω οφείλονται στον Ειδικό Νόμο 78 (Bill 78) που τέθηκε σε ισχύ στο Κεμπέκ. Ορίζει βαριά πρόστιμα σε όσους διαμαρτύρονται ή απεργούν κοντά σε Πανεπιστήμια χωρίς άδεια από την αστυνομία κι έχει χαρακτηριστεί ως ένας τυραννικός, δρακόντειος νόμος.

Οι Anonymous προειδοποιούν ότι θα ρίξουν τις ιστοσελίδες της Φόρμουλα 1, με εκπρόσωπό τους να δηλώνει:

"Όπως κάναμε στο Μπαχρέιν, οι Anonymous σκοπεύουν να χαλάσουν το παρτάκι του κύριου Έκλεστοουν. Αρχής γενομένης στις 7 Ιουνίου και μέχρι και τις 10 Ιουνίου, οι Anonymous θα ρίξουν όλες τις ιστοσελίδες της F1, τους servers και τις βάσεις δεδομένων και προκαλέσουμε το ναυάγιο σε ό,τι σχετίζεται με τη F1 και θα μπορούμε να βρούμε στο Διαδίκτυο."

Στη συνέχεια το μήνυμα των Anonymous έχει ως εξής: "Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όποιον θελήσει να παρακολουθήσει αυτούς τους αποτρόπαιους αγώνες ότι την τελευταία φορά οι Anonymous βρήκαν τα προσωπικά δεδομένα όλων των θεατών, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών των πιστωτικών καρτών, μη-κρυπτογραφημένων στους διακομιστές της F1."

Πηγή: e-go.gr

Ποδοσφαιρικές «ποδιές»… απλά μαγεία! (vid)

Σύμφωνοι,  μπορεί να μην είναι το πιο ουσιαστικό προσόν ενός ποδοσφαιριστή αλλά όποιος το κατέχει… μας μαγεύει! Μπορεί μια εντυπωσιακή ντρίπλα από μόνη της (ειδικά αν δεν συνοδεύεται από γκολ) να μην κερδίζει έναν αγώνα αλλά σίγουρα κερδίζει το χειροκρότημα του κόσμου. Οι όμορφες και περίτεχνες ενέργειες εξάλλου, κάνουν  το ποδόσφαιρο τόσο ξεχωριστό.

Σας παρουσιάζουμε 4 βίντεο με τις καλύτερες «ποδιές» που έχουν γίνει σε αγώνες. Ροναλντίνιο, Μέσι, Ρονάλντο, και πολλοί  άλλοι πρωταγωνιστούν στα βίντεο δείχνοντας μας το πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο τους. Απολαύστε τους!









Με «μισό» πόδι στους τελικούς οι Χιτ


Σε ένα εκπληκτικό ματς που κρίθηκε στην παράταση, οι Μαϊάμι Χιτ λύγισαν με 115-111 την αντίσταση των Μπόστον Σέλτικς και έκαναν το 2-0 στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας.

Οι οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες λύσεις στην επίθεση, με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να πετυχαίνει 34 πόντους, τον Γουέιντ να ακολουθεί με 23 και τον Τσάλμερς με 22.

Δωδεκάλεπτα: 18-24, 46-53, 81-75, 99-99, 115-111

Πώς θα καλύψετε τα κόκκινα μάτια


Αν τα μάτια σας είναι κόκκινα από την κούραση, το ξενύχτι ή το… κλάμα, αποφύγετε να τα τρίψετε και βάλτε επάνω τους δύο κομπρέσες βουτηγμένες σε κρύο γάλα για να τα δροσίσετε.

Μετά για να καταφέρετε να εξουδετερώσετε το κόκκινο χρώμα, βάψτε τα βλέφαρα με απαλή θαλασσί σκιά και περάστε τις βλεφαρίδες με δύο στρώσεις μπλε μάσκαρα.

Το μπλε χρώμα έχει την ιδιότητα να εξουδετερώνει το κόκκινο και γι’ αυτό αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή για να χαρίσετε λαμπερή όψη στο βλέμμα σας και να σβήσετε τα σημάδια από το πρόσωπό σας.

Πηγή: myworld.gr


Δουλειά στα ουράνια!


Ζητείται υπάλληλος, αλλά οι υψοφοβικοί αποκλείονται! Αυτή θα μπορούσε να είναι η αγγελία για τη δουλειά που κάνει ο Κινέζος της φωτογραφίας, να καθαρίζει δηλαδή το θόλο του «National Grand Theatre», του κινεζικού θεάτρου που έχει ονομαστεί «Το Αυγό» στο Πεκίνο.

Το θέατρο που βρίσκεται κοντά στην πλατεία Τιέν Αν Μεν, χρειάζεται συχνό καθάρισμα καθώς η σκόνη συσσωρεύεται στη γυάλινη οροφή. Ο εξωτερικός θόλος αποτελεί τον κύριο όγκο της κατασκευής ως περίβλημα, εντός του οποίου στεγάζονται: όπερα (2.416 θέσεων), αίθουσα συναυλιών (2.017 θέσεων), δυο θέατρα (1.040 θέσεων) και άλλες εγκαταστάσεις. Στη μέση παρεμβάλλεται μια γυάλινη «κουρτίνα» που ανοίγει σταδιακά από την κορυφή προς τη βάση, ενώ η κατασκευή βρίσκεται στο μέσο μιας τεχνητής λίμνης.




'Ένας άγριος καουμπόης... δυο ετών!


Είναι μόλις δυο χρονών αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να είναι ένας πολλά υποσχόμενος καουμπόης! Ο μικρός Ρόις Γκίλ, από την Αυστραλία, φοράει το τζίν του, το πουκάμισό του, τη ζώνη του και το καουμπόικο καπέλο του και καβαλάει το αγαπημένο του πόνι, την Μέιμπελιν!

Ο μικρός μαζί με το πόνι του, πήρε για πρώτη φορά μέρος στο Beaudesert Rodeo για καουμπόηδες κάτω των 18 και παρόλο που δεν νίκησε στο διαγωνισμό μπόρεσε να τα βάλει με πολύ μεγαλύτερούς του!

Ο πατέρας του, Ράιν, αποκαλύπτει ότι ο γιός του είναι έβδομης γενιάς καουμπόης κι έτσι το έχει στο αίμα του! Ο ίδιος, που είναι πρωταθλητής του ροντέο, όπως λέει ίππευε άλογα από τα πέντε του, ενώ και η μητέρα του μικρού ιππεύει άλογα στους αγώνες με βαρέλια. «Εκτρέφουμε 300 άλογα για ροντέο, οπότε δεν υπάρχει κάπου αλλού να παίξει ο Ρόις», λέει η ίδια.







Έκαναν το 2-0 οι Σπερς


Ακόμα ένα βήμα προς τους τελικούς έκαναν οι Σπερς. Η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς, επικράτησε με 120-111 των Θάντερ στο στο Σαν Αντόνιο, φτάνοντας στο 2-0 στη σειρά των αγώνων. Ταυτόχρονα, συμπλήρωσαν τις 20 συνεχείς νίκες στο πρωτάθλημα, δέκα εκ των οποίων στα play offs.

Τα «σπιρούνια» κυριάρχησαν από την αρχή του αγώνα, ενώ ο Τόνι Πάρκερ οργίασε με 34 πόντους (15/20 δίποντα, 1/2 τρίποντα) και 8 ασίστ. Πάντως, ο Γάλλος γκαρντ δεν ήταν μόνος, καθώς ο Μάνου Τζινόμπιλι και ο Κάουι Λέοναρντ πρόσθεσαν 20 και 18 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Ντάνκαν 11 πόντους, 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 4 τάπες.

Ο Κέβιν Ντουράντ, ο Τζέιμς Χάρντεν και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με 31, 30 και 27 πόντους αντίστοιχα, πάλεψαν περισσότερο για την ομάδα της Οκλαχόμα. Η σειρά πλέον μεταφέρεται στην έδρα της Θάντερ για δύο ματς, ξεκινώντας από τον αγώνα που θα γίνει τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Δωδεκάλεπτα: 28-22, 55-44, 92-76, 120-111.

Οι εμφανίσεις και τα γήπεδα του Euro 2012


Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την έναρξη της τελικής φάσης του Euro 2012. Οι 16 φιναλίστ θα τα δώσουν όλα, γι’ αυτό και εμείς αξίζει να σας παρουσιάσουμε τις εμφανίσεις τους, αλλά και τα γήπεδα στα οποία θα αγωνιστούν.















Οι εμφανίσεις των ομάδων:




























Τα γήπεδα που θα αγωνιστούν οι ομάδες: