Blog Archive

Blog Archive

©Copyright 2011-2012 tomamouth. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

"Γιατί να συμβεί στον Derrick;"


Ο Kyle Korver "πόσταρε" στο Facebook ένα γράμμα από την καρδιά του, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Derrick Rose, τόνισε ότι οι Bulls "είναι ΟΜΑΔΑ" και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου. Διαβάστε τι έγραψε ο forward της ομάδας του Chicago.

Η στιγμή του τραυματισμού του Derrick Rose δεν θα σβήσει ποτέ από το μυαλό όσων παρακολούθησαν τον πρώτο αγώνα της σειράς ανάμεσα στους Bulls και τους Sixers. Ένας από αυτούς που δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν, ήταν ο Kyle Korver. Το πρόσωπό του τα έλεγε όλα και δυο μέρες μετά, ο forward των Bulls αποφάσισε να αναλάβει ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα που αυτή τη στιγμή δείχνει να έχει χάσει την πίστη της.

Συγκεκριμένα, ο σουτέρ των Ταύρων χρησιμοποίησε την προσωπική του σελίδα στο Facebook και "πόσταρε" μερικές σκέψεις βγαλμένες από την καρδιά του. Το αναλυτικό περιεχόμενο του γράμματος του Korver:

"Αυτή τη στιγμή η απαισιοδοξία έχει ξεθωριάσει, ο θυμός έχει περάσει στο περιθώριο και όλοι αναρωτιόμαστε γιατί. Γιατί; Γιατί; Γιατί να συμβεί αυτό στον Derrick ξανά; Είναι κάτι περισσότερο από MVP για την ομάδα μας. Είναι ένας φίλος, είναι ο αδελφός μας, είναι αυτός που μας εμπνέει να γίνουμε οι καλύτεροι παίκτες που μπορούμε, απλά με τον τρόπο που παλεύει ο ίδιος στο παρκέ. Το γεγονός ότι έχασε τόσο πολλά ματς στη διάρκεια της σεζόν, ήταν απογοητευτικό. Τώρα που πρέπει να χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς, η απογοήτευση είναι ακόμη μεταλύτερη. Δεν υπάρχει λόγος να κατηγορηθεί κανείς, ότι έγινε, έγινε. Του στέλνουμε την αγάπη μας, τις ευχές μας για να αναρρώσει σύντομα και να επιστρέψει πιο δυνατός, πιο υγιής από ποτέ.

Οπαδοί των Bulls: Δεν είναι ώρα να ψάχνουμε δικαιολογίες ή να μένουμε με την πίκρα. Τώρα είναι η ώρα για να ανασυνταχθούμε, να κοιτάξουμε τον στόχο μας και να βρούμε τρόπους για να δούμε πως θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε οι καλύτεροι, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ΟΜΑΔΑ και αυτό μας βοήθησε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Ας επικεντρωθούμε σε αυτά που έχουμε μπροστά μας. Έχουμε μια χρυσή ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά, πιο έξυπνα, πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, πρέπει όμως κι εσείς να πιστέψετε σε εμάς. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Έτσι θα τα καταφέρουμε".

Πηγή: sport24.gr


Ένα αξιολάτρευτο, παιχνιδιάρικο σκυλάκι (vid)


Η μικρή Oprah είναι μόλις 24 ημερών και προσπαθεί να δείχνει με κάθε τρόπο στην μαμά της πόσο πολύ την αγαπάει. Ο φακός της κάμερας, την εντόπισε να κάνει αυτό που θέλουν όλα τα μωρά. Δηλαδή, να παίζει! Μέσα από αυτό που κάνει όμως, δείχνει πως η τρυφερότητα είναι το στοιχείο της.





Δείτε το βίντεο:




Η «καυτή» Irina Shayk...στο Euro 2012!

H Ρωσίδα καλλονή, Irina Shayk, σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον, κυρίως το αντρικό, στο Euro 2012. Αυτό διότι από την μια θα υποστηρίζει την χώρα της και από την άλλη τον καλό της, Κριστιάνο Ρονάλντο!


Η πανέμορφη Ρωσίδα είναι μεγάλη οπαδός του ποδοσφαίρου και δεν έχει χάσει αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Βέβαια, θα έχει δύσκολο έργο ενόψει Euro, καθώς από τη μία πλευρά θα είναι η πατρίδα της και από την άλλη ο σύντροφος της!





















Κύκλωμα ηρωίνης εξαρθρώθηκε στη Ρόδο


Kύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών - κυρίως ηρωίνης - εξαρθρώθηκε στη Ρόδο, σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση, που οργανώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί από Υπηρεσίες της Α' Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, συνελήφθησαν 13 ύποπτοι, εκ των οποίων οι εννιά Ελληνες, τρεις Αλβανοί και μία Βουλγάρα.

Στην ίδια υπόθεση, ωστόσο, εμπλέκονται επιπλέον 20 άτομα, από τα οποία επτά άτομα βρίσκονται έγκλειστα σε ελληνικές φυλακές, 10 αναζητούνται και τρία δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους περιλαμβάνει τα κακουργηματικής και πλημμεληματικής φύσεως αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και της παράνομης οπλοκατοχής.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι από τον Οκτώβριο του 2010, ένας εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση –32χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας που είναι έγκλειστος σε φυλακή– ως αρχηγικό μέλος συγκρότησε εγκληματική ομάδα, η οποία μετεξελίχθηκε και δρούσε σε οκτώ τομείς-υποομάδες, με υπαρχηγούς δύο εκ των συλληφθέντων ημεδαπών.

Στις υποομάδες αυτές είχαν ενταχθεί σταδιακά όλοι οι υπόλοιποι συλληφθέντες, οι οποίοι σε συνεργασία και με τα λοιπά μέλη (εγκλείστους και μη) και κατ' εντολήν των αρχηγικών μελών πραγματοποιούσαν τις αγοραπωλησίες της ηρωίνης σε τοξικομανείς του νησιού και εισέπρατταν τα χρήματα από το εμπόριο των ναρκωτικών.
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, π
ραγματοποιήθηκαν έρευνες, παρουσία δικαστικών λειτουργών, σε σπίτια όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
• Ηρωίνη συνολικού βάρους 270,7 γραμμαρίων
• Κάνναβη βάρους 22,6 γραμμαρίων
• Είκοσι επτά ναρκωτικά χάπια
• Τρία διαδερμικά έμπλαστρα περιέχοντα τη δραστική ουσία φαιντανύλη
• Τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
• Το χρηματικό ποσό των 10.170 ευρώ
• Τέσσερα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα
• Μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα
• Είκοσι τέσσερα κινητά τηλέφωνα και επιπλέον επτά κάρτες sim
• Επτά στιλέτα
• Δύο σιδερογροθιές

Επιπλέον, από τη μέχρι τώρα εξέταση και ανάλυση των στοιχείων, προέκυψε ότι τα μέλη της οργάνωσης από τις αρχές του 2011 έχουν διακινήσει πάνω από 159.000 ευρώ, τα οποία σχετίζονται με το εμπόριο ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Πηγή: ethnos.gr

Το ωραιότερο παιδικό δωμάτιο!


Πως θα σας φαίνονταν αν το υπνοδωμάτιο σας έμοιαζε πολύ με ένα.. πειρατικό καράβι; Το ίδιο και σε εμάς!!

Το εντυπωσιακό παιδικό δωμάτιο που θα σας δείξουμε σχεδιάστηκε από τον Steve Kuhl για ένα εξάχρονο αγόρι που λατρεύει τους «Πειρατές της Καραϊβικής».

Το δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με μια γέφυρα που οδηγεί κατά μήκος του τοίχου στο πλοίο. Ο μικρός πειρατής μπορεί πολύ γρήγορα να φύγει από το καράβι του, αν η μάχη δεν τον ευνοεί ή το φαγητό είναι έτοιμο, απλά κατεβαίνοντας το σχοινί που οδηγεί στο ντουλάπι κάτω από την καμπίνα του.























Πηγή: dinfo.gr

Είναι έτοιμος να επιστρέψει


Μπορεί να ήταν... σφίγγα στις συζητήσεις του με τους ομογενείς φιλάθλους της ΑΕΚ αναφορικά με το σχέδιο που «δουλεύει» δύο μήνες τώρα στο παρασκήνιο για τη σωτηρία της «Ενωσης», ωστόσο ο Ντέμης Νικολαΐδης άφησε να εννοηθεί στις συζητήσεις του Σαββατοκύριακου ότι είναι, σχεδόν, έτοιμος να επιστρέψει στη διοίκηση της ομάδας έπειτα από 3,5 χρόνια!

Ο πρώην πρόεδρος, λοιπόν, αποκάλυψε στο περιθώριο της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων Ν. Υόρκης ότι έχει αναλάβει προσωπικά το ζήτημα της τακτοποίησης της δόσης του άρθρου «44». Για την ακρίβεια τόνισε ότι επισκέφτηκε ο ίδιος τον διευθυντή της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. για να του ζητήσει να βοηθήσει την ΠΑΕ με μια ευνοϊκότερη ρύθμιση, καθώς και ότι θα καλύψει εξ ολοκλήρου τη δόση του «44» (σ.σ.: είναι ληξιπρόθεσμη από τον Σεπτέμβριο του 2011) που ανέρχεται σε 1.250.000 ευρώ, όταν αναλάβει τα «ηνία» της ΠΑΕ (μέσα στον Μάιο)!

Ο Ντέμης Νικολαΐδης βρήκε την ευκαιρία να τα πει ύστερα από χρόνια «από κοντά» και με τον Νίκο Νοτιά, ο οποίος παραβρέθηκε σ' αυτήν την εκδήλωση. Λεπτομέρειες από την κουβέντα τους, που διήρκησε κοντά στη μία ώρα, δεν διέρρευσαν, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο Νοτιάς υποσχέθηκε ότι θα ενισχύσει την προσπάθειά του Ντέμη στο «μέτρο του δυνατού». Επίσης, σ' αυτήν τη συζήτηση «μπήκε στο τραπέζι» και το ζήτημα του μισθωτηρίου του προπονητικού κέντρου των Σπάτων.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Νίκος Κωστένογλου έχει να αντιμετωπίσει νέα, σημαντικά, προβλήματα τραυματισμών εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ. Οι Γκουντγιόνσεν, Μανωλάς, Κλωναρίδης ακολουθούν τις τελευταίες ημέρες ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, αφού πάσχουν εκ νέου από μυϊκούς τραυματισμούς! Ο Κλωναρίδης υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει 15 ημέρες, ενώ οι δυο πρώτοι χάνουν το ματς της Θεσσαλονίκης!

- Κυκλοφορούν σήμερα τα εισιτήρια για το πρώτο εντός έδρας ματς των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό. Οι τιμές τους είναι στα 10, 15, 20, 30 και 100 ευρώ, ενώ μαζί κυκλοφορούν και τα «μίνι διαρκείας» (25, 35, 50 και 80 ευρώ) για το μίνι πρωτάθλημα!

Πηγή: ethnos.gr

Πρωταθλητής ο Άγιαξ...

Μπορεί να μην επιβεβαιώθηκε και μαθηματικά, αλλά από τη στιγμή που η Φέγενορντ (νίκησε την Αλκμααρ) θα πρέπει να καλύψει διαφορά 24 γκολ στους δυο αγώνες που απομένουν για τη λήξη της σεζόν στην Ολλανδία, ο Αγιαξ με το διπλό που έκανε (2-1) στην έδρα της Τβέντε στην ουσία αναδείχθηκε πρωταθλητής.

Η σημερινή αγωνιστική έφερε τα πάνω κάτω σε ό,τι αφορά τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Φέγενορντ με τη μεγάλη της νίκη επί της Αλκμααρ και σε συνδυασμό με την ήττα της Τβέντε, βρέθηκε αυτή πίσω από τον Αγιαξ. Στην τρίτη θέση και στο -1 είναι η Αϊντχόφεν, ενώ στο -3 βρίσκονται Αλκμααρ και Χέρενφεϊν, με το φινάλε να αναμένεται συναρπαστικό.

Γκέλα της Μπενφίκα…πρωταθλητές οι Δράκοι!

Τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο στην Πορτογαλία και 26ο στην ιστορία της πανηγυρίζει η Πόρτο μετά την «γκέλα» της Μπενφίκα (2-2 με τη Ρίο Άβε εκτός) στο τελευταίο παιχνίδι της Κυριακής για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «δράκοι» που είχαν νικήσει το Σάββατο τη Μαρίτιμο, έχουν πλέον διαφορά έξι βαθμών από την ομάδα της Λισαβόνας και υπερτερούν σε πιθανή μεταξύ τους ισοβαθμία δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.


Η Μπενφίκα άλλωστε... τα ήθελε και τα έπαθε. Βρέθηκε να χάνει από το γκολ του Ατσού στο 8' με 1-0 από τη Ρίο Άβε. Κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή πριν το ημίχρονο με τέρματα των Νολίτο (37') και Καρδόσο (40' πεν.), αλλά στο 51' ισοφαρίστηκε από τον Γιαζάλντε, με το 2-2 να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.


Οι Κροίσοι πλουτίζουν και οι μαθητές... πεινούν


Οι αντιθέσεις στη βρετανική κοινωνία ολοένα και μεγαλώνουν όπως καταδεικνύεται από δύο διαφορετικές έρευνες, αφού, σύμφωνα με την πρώτη, οι πλούσιοι στη Βρετανία αύξησαν την περιουσία τους εν μέσω κρίσης, ενώ, σύμφωνα με την άλλη, ολοένα και περισσότεροι μαθητές υποσιτίζονται εξαιτίας της κρίσης.

Οπως φαίνεται από τη λίστα των 1.000 πλουσιότερων κατοίκων της Βρετανίας που δημοσίευσε η κυριακάτικη έκδοση των Τάιμς, η συνολική τους περιουσία τον τελευταίο μόνο χρόνο έφτασε τα 509 δισεκατομμύρια ευρώ (414 δισ. λίρες Αγγλίας), δηλαδή αυξήθηκε κατά 4,7% από πέρυσι! Ο συνολικός πλούτος τους λοιπόν έχει φτάσει σε επίπεδα μεγαλύτερα από αυτά πριν από την κρίση του 2008. Στη λίστα υπάρχουν 77 δισεκατομμυριούχοι που κατέχουν τα 88 δισεκατομμύρια ευρώ από το σύνολο του πλούτου που κατέχουν οι 1.000 πλουσιότεροι Βρετανοί.

Πρώτος στη λίστα είναι ο Ινδός κολοσσός στο εμπόριο ατσαλιού Λάκσμι Μιτάλ με 16 δισεκατομμύρια ευρώ, δεύτερος ο επίσης μεγιστάνας της βιομηχανίας μετάλλου, ο Αλισερ Ουσάνοφ με 15 δισεκατομμύρια ευρώ και τρίτος ο Ρώσος ολιγάρχης Ρομάν Αμπράμοβιτς με 11 δισεκατομμύρια ευρώ. Την ίδια ώρα πάντως, σύμφωνα με τη φιλανθρωπική οργάνωση Prince's Trust, το 48% από 515 εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν σε έρευνα παραδέχεται ότι οι μαθητές τους συχνά φαίνονται πεινασμένοι ή τρέφονται ελλιπώς. Το 25% των εκπαιδευτικών αυτών ανέφερε ότι οι μαθητές τους υποσιτίζονται ακόμα και κατά την ώρα του σχολείου, ενώ το 70% ανησυχούν για το μέλλον των μαθητών τους, πολλοί από τους οποίους θα αναγκαστούν να παρατήσουν το σχολείο και θα καταφύγουν σε κρατικά επιδόματα.

Πηγή: ethnos.gr

Ο Νικοπολίδης ξανά στην εθνική


Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας είχε εκφράσει από καιρό την επιθυμία του να προπονήσει μια ομάδα που θα τον βοηθούσε να πάρει το δίπλωμα προπονητή. Σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay» , όταν λοιπόν ήρθε σε επικοινωνία η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία μαζί του, τα βρήκαν σε όλα. Η πρόσληψη του θα ανακοινωθεί προσεχώς σε κάποιο από τα επερχόμενα  Δ.Σ της ΕΠΟ.

Ο Νικοπολίδης αναμένεται να κάνει το προπονητικό του ντεμπούτο τον Σεπτέμβριο κόντρα στην Βοσνία, με τον Γεωργιάδη να κάθεται για τελευταία φορά στον πάγκο των ελπίδων τον Ιούνιο στον αγώνα με τον Σαν Μαρίνο.

Ανατολίτικος πειρασμός…


Η ασιάτισσα Tutu είναι η επόμενη «εκλεκτή» του φωτογράφου Damien Elroy Vignaux. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, κάνει ταξίδια ανά τον κόσμο ψάχνοντας τους πιο γυναικείους πειρασμούς. Όπως ήταν αναμενόμενο, η τελευταία του ανακάλυψη εντυπωσιάζει.











Δαχτυλίδι... μισού εκατ. Δολαρίων


O Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί αρραβωνιάστηκαν επισήμως. To 500.000$ δαχτυλίδι στο δάχτυλο της 36χρονης σταρ το αποδεικνύει περίτρανα. To ζευγάρι έχει ξεκαθαρίσει ότι παντρεύεται -κυρίως- επειδή το ζητούν επίμονα τα παιδιά τους. Συγκεκριμένες πληροφορίες για το πότε και το πού θα γίνει ο γάμος τους δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Ωστόσο, ως επικρατέστερο θεωρείται το σενάριο που θέλει τους Μπραντζελίνα να στεφανώνονται σε έναν ειδικό χώρο που έχουν κατασκευάσει στο πίσω μέρος του πύργου τους στη Νότια Γαλλία, κάπου μέσα στο καλοκαίρι. Και ενώ οι προετοιμασίες προφανώς προχωρούν, δημοσιεύματα θέλουν το διάσημο ζεύγος στα... μαχαίρια. Ιδωμεν τι μέλλει γενέσθαι.

Πηγή: ethnos.gr

Ατομική βόμβα εν δράση!


Άραγε, τι ακριβώς συμβαίνει στους ωκεανούς κάθε φορά που γίνεται κάποιο τεστ σε μια ατομική βόμβα; Αυτή την απορία θα μας λύσει το παρακάτω βίντεο, που δείχνει τον ωκεανό να «ξεσηκώνεται» από την έκρηξη της ατομικής βόμβας









Δείτε το βίντεο:



Νέες υποθέσεις διαφθοράς


Η περίπτωση του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, που διερευνήθηκε εξονυχιστικά από τη Δικαιοσύνη, δε φαίνεται να είναι η μόνη που απασχολεί τις εισαγγελικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», η εισαγγελία της Αθήνας επικεντρώνει από καιρό τις έρευνές της γενικότερα στην αναζήτηση εκείνων που μετείχαν σε πράξεις πολιτικής διαφθοράς και διασπάθισης του δημόσιου χρήματος.

Μία ομάδα νέων εισαγγελέων, υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της εισαγγελίας κ. Ελένης Ράικου, δουλεύουν συστηματικά τους τελευταίους μήνες, ερευνώντας κάθε εμπεριστατωμένη καταγγελία για πολιτική διαφθορά, έστω και εάν ο νόμος περί ευθύνης υπουργών δεν τους επιτρέπει να ασχοληθούν με τους εν ενεργεία πολιτικούς, αλλά μόνο με «βετεράνους».

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, πληροφορίες από έγκυρες πηγές κάνουν λόγο για έρευνες, οι οποίες τους επόμενους μήνες θα έχουν αποτέλεσμα και θα προκαλέσουν αίσθηση.

Ανώτατες δικαστικές πηγές, ανέφεραν στην εφημερίδα ότι ερευνώνται κατ' εξοχήν τα εξοπλιστικά προγράμματα σε βάθος χρόνου, αλλά και οι προμήθειες των δημοσίων νοσοκομείων, όπου τα πρώτα ευρήματα κάνουν λόγο για «πάρτι» με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ να έχουν σπαταληθεί.

Ανάλογες έρευνες από συγκεκριμένους εισαγγελείς αφορούν δημόσιες συμβάσεις που υπογράφηκαν τα τελευταία χρόνια και ελέγχονται για παρασκήνιο που σχετίζεται με μαύρο χρήμα και διαδικασίες βλαπτικές για το δημόσιο συμφέρον.

Όχι μια ούτε δύο αλλά 40 υποθέσεις διαφθορά έχουν υπαχθεί στη διαδικασία του νόμου εξπρές 4022 του 2011 ενώ επτά πρόεδροι πρωτοδικών τρέχουν συγκεκριμένες υποθέσεις με εντολή του προϊσταμένου του Πρωτοδικείο Αθηνών κ. Νικολόπουλου. Στο μεταξύ, οι φάκελοι του κ. Τσοχατζόπουλου παραμένουν ανοικτοί, καθώς ερευνώνται όλες οι πτυχές τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενδεικτικά σε αυτές τις υποθέσεις περιλαμβάνονται αυτές για τα υποβρύχια, τα περιουσιακά στοιχεία του Άκη Τσοχατζόπουλου και διάφορα στημένα ματς. Παράλληλα, προσωπική εντολή έχει δώσει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για τη υπόθεση της Ασπίς Πρόνοια η οποία αφορά την εξαπάτηση εκατοντάδων επενδυτών και ασφαλισμένων του ομίλου. Στην εν λόγω λίστα προστίθεται και υπόθεση καταπάτησης δημοσίων εκτάσεων στον Διόνυσο, η οποία αφορά καταπατήσεις και παράνομες αγοραπωλησίες και τέλος υπόθεση καταπάτησης στη Γλυφάδα.

Μέταλλο πρωταθλητή


Ο Κέισι Στόνερ ήταν τελικά ο νικητής του GP στην Ισπανία. Ο αυστραλός κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα από τον Ντάνι Πεδρόσα. Ο Χόρχε Λορένθο που είχε την pole position, ακολούθησε το ρυθμό του Στόνερ και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθεί. Τελικά αυτή δεν ήρθε ποτέ καθώς ο αυστραλός αναβάτης της Repsol Honda κατάφερε να ελέγξει με μαεστρία τον αγώνα και στον τελευταίο γύρο μάλιστα να μη δώσει κανένα δικαίωμα στον Ισπανό.

«Δεν περίμενα να έχω τέτοιο ρυθμό στο στεγνό. Ξεκίνησα άσχημα, αλλά κατάφερα να ανακάμψω. Είχα κάποια προβλήματα με το χέρι μου, αλλά αυτή τη φορά άντεξα μέχρι το τέλος. Δεν έχει μεγάλη σημασία το ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που κερδίζω εδώ, έχει συμβεί αυτό και σε άλλες πίστες. Το σημαντικό είναι ότι αναστρέψαμε ξανά την κατάσταση στη διάρκεια της νύχτας. Χθες στις κατατακτήριες δεν πήγαμε καλά και δυσκολευτήκαμε με το στήσιμο. Έπρεπε να βρούμε κάτι για τον αγώνα και ρισκάραμε. Οι αλλαγές δούλεψαν και παρότι χάσαμε λίγη πρόσφυση πίσω, αποκτήσαμε καλύτερη αίσθηση μπροστά και σε αυτήν την πίστα αυτό είναι που μετράει περισσότερο. Ευχαριστώ την ομάδα που μου έδωσε καλή μοτοσυκλέτα, ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες μου διότι δεν κάναμε καλή εκκίνηση ανεβάσαμε όμως το ρυθμό και φτάσαμε δυνατοί στο τέλος. Ήταν φανταστικός αγώνας για εμάς», δήλωσε ο Στόνερ μετά το τέλος του αγώνα.

Ο ισπανός Χόρχε Λορένθο , φανερά απογοητευμένος με την δεύτερη θέση στον αγώνα της χώρας του , στάθηκε στην λάθος επιλογή του μπροστινού ελαστικού λέγοντας: «Ήταν δύσκολος ο αγώνας σήμερα. Γνωρίζαμε ότι η πίστα ήταν βρεγμένη σε κάποια σημεία και πως είχε κρύο. Η επιλογή του εμπρός ελαστικού ήταν δύσκολη υπόθεση. Στο τέλος επιλέξαμε το μαλακότερο ελαστικό και κάναμε λάθος επιλογή διότι με το σκληρό θα ήμασταν πιο γρήγοροι σε έναν αγώνα που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Ο Καλ (σ.σ Κράτσλοου)  ήταν με το σκληρό ελαστικό και ήταν δυνατός. Όπως και να έχει πίεσα όσο περισσότερο μπορούσα, προσπάθησα να φτάσω τον Κέισι, αλλά το ελαστικό ήταν στο όριο και σκέφτηκα να μείνω στη δεύτερη θέση και να πάρω τους βαθμούς για το Πρωτάθλημα. O Κέισι ήταν πιο δυνατός σήμερα και άξιζε τη νίκη».

Τρίτος στο βάθρο ανεβαίνει ο Ντάνι Πεδρόσα που έδωσε τρομερή μάχη με τον Καλ Κράτσλοου. Ο Βρετανός αναβάτης της Monster Yamaha Tech 3 πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση τερματίζοντας για δεύτερο συνεχή αγώνα στην 4η θέση. Δεν είναι όμως τόσο η θέση του όσο το γεγονός ότι διατήρησε έναν πολύ δυνατό ρυθμό ανάλογο με αυτόν των πρωτοπόρων. Να σημειωθεί επίσης ότι ο Βρετανός σημείωσε και τον ταχύτερο γύρο αγώνα με 1:40.019.

Αναλυτικά η κατάταξη:

1. Στόνερ, Honda
2. Λορένθο, Yamaha, +0.947
3. Πεδρόσα, Honda , +2.063
4. Κράτσλοου, Tech 3 Yamaha , + 2.465
5. Ντοβιτσιόζο, Tech 3 Yamaha , + 18.100
6. Μπαουτίστα, Gresini Honda, + 21.395
7. Μπραντλ, LCR Honda, +28.637
8. Χέιντεν, Ducati, + 28.869
9. Ρόσι, Ducati , + 34.852
10. Μπαρμπερά, Pramac Ducati, + 35.103
11. Σπις, Yamaha , + 28.041
12. Εσπαργκάρο, Aspar Aprilia, + 1:12.728
13. Πετρούτσι, Ioda-Aprilia, + 1:18.669
14. Πασίνι, Speed Master Aprilia, + 1:29.142
15. Σίλβα, Avintia Inmotec-Kawasaki, + 1:32.478
16. Έντουαρντς, Forward Suter-BMW, + 1:40.577
17. Άμπραχαμ, Cardion Ducati, +1 γύρος

Εγκατέλειψαν:
1. Πίρο, Gresini FTR-Honda
2. Ντε Πουνιέτ, Aspar Aprilia
3. Έλισον, Paul Bird Aprilia

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Άλλαξε λουκ λόγω... γάμου


Με νέο -εντελώς διαφορετικό- λουκ εθεάθη η Χάλι Μπέρι. Η ηθοποιός απαρνήθηκε το κοντοκουρεμένο -σήμα κατατεθέν- μαλλί της και το αντικατέστησε -προφανώς- από μακριά και κατσαρά εξτένσιον.

Παραμένει όμορφη και εντυπωσιακή, όμως με την αλλαγή αυτή έδωσε τροφή στις κακές γλώσσες που υποστηρίζουν ότι το μαλλί μάκρυνε γιατί το χτένισμα που έχει διαλέξει για τον γάμο της το επιτάσσει? Ιδωμεν.

Πηγή: ethnos.gr

Όσα ψοφάει να του κάνεις στο κρεβάτι (μόνο για γυναίκες)

Αντίθετα με ό,τι πιστεύεις, ο καλός δεν ικανοποιείται απλά με το να το κάνετε. Θέλει το σεξ να είναι καλό κι εσύ να είσαι πρόθυμη να του πραγματοποιήσεις κάποιες επιθυμίες πλαγίως καθέτως και οριζοντίως.

Φυσικά, εκτός από το πρωκτικό που μπορεί ήδη φαντάζεσαι, υπάρχουν μερικά απλά και εύκολα πραγματάκια που ψοφάει να του κάνεις στο κρεβάτι και που δεν χρειάζονται κόπο, αλλά τρόπο!

1. Ψοφάει για...να του λες τι να κάνει:
Αυτό είναι από τα μεγαλύτερα παράπονα που έχουν τα αγόρια στο σεξ, ακόμα και με τις πιο θελκτικές και σέξι γυναίκες. Μπορεί όταν χάνεται στο δρόμο να μην ζητάει ποτέ οδηγίες αλλά στο κρεβάτι θέλει να τον καθοδηγείς. Οι άντρες είναι πολύ διαφορετικά πλάσματα από εμάς και έχουν ανάγκη να τους λες τι σου αρέσει και πώς θέλεις να στο κάνουν. Από την άλλη, πολλά είναι και τα κορίτσια που δεν ευχαριστιούνται το σεξ απλά και μόνο επειδή ντρέπονται να πουν τι ακριβώς τους αρέσει. Το να τον αφήνεις να χτυπιέται χωρίς σκοπό πάνω-κάτω, ούτε εσένα θα σε φέρει κοντά στον οργασμό, ούτε κι εκείνος θα ικανοποιηθεί πλήρως και πραγματικά! Σκέψου πως οι άντρες θεωρούν πρωτίστως καλές στο σεξ τις γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν, πώς το θέλουν και δεν ντρέπονται να το διεκδικήσουν.

2. Ψοφάει για...ένα επιμελημένο αιδοίο:
Προς το παρόν τα πρωτεία στο κούρεμα και χτένισμα του γκαζόν της μικρής σου περιοχής έχει το βραζιλιάνικο στυλ. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα αγόρια θέλουν να μην έχεις ούτε τριχούλα, αφού πολλοί είναι εκείνοι που αρέσκονται και στο στυλ της δεκαετίας '70 (τύπου πορνοστάρ) ή στα σχεδιάκια εκεί κάτω (ο κεραυνός είναι πάντα στη μόδα). Θα πεις, οι άντρες έχουν καταντήσει να έχουν λιγότερη τριχοφυΐα από εμάς τα θηλυκά τελικά. Θα πω πως κι εκείνοι μάλλον, αφού δεν τις έχουν οι ίδιοι, θέλουν να τις βλέπουν τις τριχούλες. Βάλε λοιπόν το όνομα του σπα αποτρίχωσης στις ταχείες κλήσεις του κινητού και φύγαμε!

3. Μίλα του βρώμικα:
Που και που, άσε εκείνο το παλιοκόριτσο που κρύβεις μέσα σου να μιλήσει όσο πιο πρόστυχα μπορεί στο σεξ. Στην ανάγκη δες καμιά καυτή ταινία και κλέψε ατάκες, πειραματίσου και κάνε τους δικούς σου συνδυασμούς. Απαραίτητα: Μην ξεχνάς να του λες πόσο σου αρέσουν όσα σου κάνει, πόσο υγρή είσαι και πόσο θέλεις να το κάνετε όλη μέρα-νύχτα-βδομάδες και χρόνια.

4. Ψοφάει να... καταπίνεις το "νέκταρ" του:
...τα σχόλια είναι περιττά.

5. Ψοφάει να σε βλέπει ν' αυτοϊκανοποιείσαι:
Σταμάτα να κλείνεις όλα τα φώτα κάθε φορά που κάνετε σεξ. Οι άντρες είναι οπτικοί τύποι. Γι' αυτό σταμάτα να αρνείσαι πεισματικά να τον αφήνεις να σε παρακολουθεί καθώς αυτοϊκανοποιείσαι. Με τα σκοτάδια του στερείς τη χαρά να έχει τη δικιά του Τζούλια κατ' οίκον και για τα μάτια του και μόνο!

6. Ψοφάει να τον περιποιείσαι παντού (και όχι μόνο στο πέος του):
Σίγουρα ξέρεις ότι λατρεύει το στοματικό το λατρεύει και δεν θ' αρνηθεί ποτέ τα χάδια και φιλιά σου στην μικρή του περιοχή. Αυτό που μπορεί ν' αγνοείς όμως είναι πως εκείνος λατρεύει τα φιλιά, τα χάδια και το μασάζ σε όλο του το σώμα. Το πέος αποτελεί απλά την νούμερο 1 ερωτογενή ζώνη του, αλλά υπάρχουν τουλάχιστον ακόμα 6 ζώνες που θέλουν περιποίηση (από την κορφή ως τα νύχια).

7. Ψοφάει να τον αφήνεις να σου κάνει στοματικό και άλλα:
Για κάποιο περίεργο λόγο, υπάρχουν πολλές γυναίκες που ντρέπονται ν' αφήσουν το σύντροφό τους να τις περιποιηθεί στη δική τους μικρή περιοχή. Αντί δηλαδή να το αποζητούν, καταλήγουν να φρενάρουν τον παρτενέρ του σε κάθε του προσπάθεια να τις ικανοποιήσει. Μην αποπαίρνεις τον αγαπημένο σου, αλλά αντίθετα επίτρεψέ του να δοκιμάζει πράγματα (όπως η αιδοιολειξία) και ειδικά εκείνα που μπορεί να σου είναι πρωτόγνωρα αλλά γίνονται για τη δική σου ηδονή και μόνο!

8. Ψοφάει να δοκιμάζεις πράγματα μαζί του:
Αν οι στάσεις που έχεις δοκιμάσει στο σεξ είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού (ίσως και λιγότερο), καιρός να κάνεις τη διαφορά, ανοίγοντας τους ορίζοντές σου στο σεξ. Εκείνος λατρεύει να του δίνεις τη δυνατότητα να δοκιμάζει νέες πρακτικές, στάσεις και καταστάσεις στην ερωτική επαφή μαζί του, κι εσύ άνοιξε και κανένα Κάμα Σούτρα μπας και ξεστραβωθείς. Φυσικά, δεν είσαι και το κορίτσι λάστιχο για να πετυχαίνεις όλα τα περίεργα της Βίβλου του σεξ, αλλά η προσπάθεια και μόνο προσφέρει εμπειρία.

Πηγή: womenonly.gr

Ο Durant είχε πάλι τον τελευταίο λόγο

Όπως στην πρώτη φετινή αναμέτρηση τους για την κανονική περίοδο έτσι και στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα playoffs το νικητήριο καλάθι του Kevin Durant οδήγησε τους Thunder στη νίκη επί των Mavericks με 99-98.

Το σχέδιο του Dallas ήταν ξεκάθαρο από την αρχή. Ο Rick Carlisle είχε δώσει εντολή στους παίκτες του να βγάλουν άμεσα εκτός ρυθμού τον πρώτο σκόρερ του ΝΒΑ και καταλληλότερος παίκτης για να φέρει σε πέρας αυτή την αποστολή δεν ήταν άλλος από τον Shawn Marion. Ο “Matrix” ανάγκασε τον Kevin Durant (25 πόντοι, 4 κοψίματα) να ξεκινήσει το παιχνίδι με 0/3 σουτ και να το τελειώσει με 10/27 αλλά παρά την ασφυκτική πίεση του αυτό που έπρεπε να βάλει στο τέλος το έβαλε όπως είχε κάνει και στις 29 Δεκεμβρίου του 2011. Τότε με τρίποντο στην εκπνοή είχε δώσει τη νίκη στους Thunder με 104-102 και τώρα με ένα καλάθι δυο πόντων 1.5 δευτερόλεπτο πριν από τη λήξη του παιχνιδιού τους επέτρεψε να ξεκινήσουν με το δεξί τα playoffs.

Οσο πάντως ο Durant έβρισκε μόνο σίδερο οι Mavs είχαν τον έλεγχο του αγώνα ειδικά από τη στιγμή που ο Jason Terry (20 πόντοι, 4/5 τρίποντα) έμοιαζε να μπήκε στον αγώνα με κεκτημένη ταχύτητα από τους περσινούς τελικούς της Δύσης και πέτυχε 14 πόντους σε λιγότερο από 10 λεπτά. Ετσι κατάφεραν να προηγηθούν 26-22 στο τέλος του πρώτου δωδεκάλεπτου και θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερη διαφορά εάν ο Russell Westbrook (28 πόντοι) δεν σημείωνε τους 11 από τους πρώτους 15 πόντους των Thunder στο παιχνίδι.

Ο Durant (ολοκλήρωσε το ημίχρονο με 12 πόντους) άρχισε να παίρνει μπρος σταδιακά, όμως τη μεγαλύτερη ζημιά δεν την έκανε βάζοντας τη μπάλα στο καλάθι. Κάθε φορά που η άμυνα των Mavericks συγκέντρωνε επάνω του όλη την προσοχή της φρόντιζε να βρίσκει τον αμαρκάριστο Serge Ibaka (22 πόντοι, 5 κοψίματα) που ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στην επίθεση και τους δημιούργησε απρόσμενα προβλήματα, καθώς έβαλε μέχρι και τρίποντο με το οποίο μείωσε 51-48 στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Με το Dirk Nowitzki (25 πόντοι) να είναι αρκετά περιορισμένος μέχρι αυτό το σημείο το Dallas πήρε πολύτιμες λύσεις από τον Shawn Marion (17 πόντοι, 3/5 τρίποντα) και στην επίθεση. Με τους 10 πόντους που σκόραρε στην τρίτη περίοδο επέτρεψε στην ομάδα του να ξεφύγει 73-66, αλλά πολύ σύντομα οι Thunder επέστρεψαν χάρη στον James Harden (19 πόντοι). Ο σούτινγκ γκαρντ της Oklahoma είχε μείνει στους 10 πόντους από το πρώτο ημίχρονο όμως ανέλαβε δράση την καταλληλότερη στιγμή και μαζί με τον Westbrook την έφερε το -1 (85-84) με σχεδόν πέντε λεπτά να απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

 Ο Nowitzki όμως με 9 συνεχόμενους πόντους ανέβασε ξανά το προβάδισμα των Mavericks στο +7 (94-87) και ετοιμαζόταν να κάνει ακριβώς ότι και πέρυσι όταν καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς έπαιρνε την κατάσταση στα χέρια του στα τελευταία λεπτά και κέρδιζε τα παιχνίδια. Ενάμισι λεπτό πριν από τη λήξη ο Durant ισοφάρισε 94-94 και αφού ο Ibaka με καλάθι και φάουλ έκανε το σκορ 97-96 υπέρ των Thunder ο Γερμανός βρέθηκε ένας εναντίον ενός με τον Kendrick Perkins οπότε δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει μέχρι το καλάθι όπου τον σταμάτησε αναγκαστικά με φάουλ ο Harden πριν προλάβει να σκοράρει.

Οι δυο βολές που κέρδισε κατέληξαν συστημένες στο καλάθι της Oklahoma που είχε 9 δευτερόλεπτα για να πάρει το παιχνίδι, καθώς πλέον βρισκόταν πίσω 98-97. Οπως ήταν αναμενόμενο ο Kevin Durant ανέλαβε την τελευταία επίθεση. Αν και ο Marion κόλλησε κυριολεκτικά επάνω του αυτός κατάφερε να βρει το στόχο, αφού μετά το ανορθόδοξο σουτ που επιχείρησε η μπάλα πρώτα αναπήδησε στο στεφάνι, βρήκε στο ταμπλό και στη συνέχεια έπεσε στο διχτάκι δίνοντας το δικαίωμα στους Thunder να πανηγυρίσουν.

Μόνο ο Sefolosha

Westbrook, Durant, Ibaka και Harden πέτυχαν μαζί τους 94 από τους 99 πόντους των Thunder. Τους υπόλοιπους πέντε τους έβαλε ο Thabo Sefolosha, αφού κανένας από τους άλλους τέσσερις παίκτες που χρησιμοποίησε ο Scott Brooks δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Kendrick Perkins, ο Derek Fisher και o Daequan Cook είχαν συνολικά 0/8 σουτ ενώ ο Nick Collison δεν πήρε καμία επιθετική προσπάθεια στα 15 λεπτά που αγωνίστηκε.

“Οι μεγάλοι παίκτες βάζουν μεγάλα σουτ”

Ο Scot Brooks μετά το παιχνίδι ομολόγησε πως η ομάδα θα έπρεπε να κάνει το τέλειο τελείωμα στον αγώνα για να κερδίσει και τα κατάφερε με το σουτ του Kevin Durant: “Πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά στο ξεκίνημα, αλλά καταφέραμε να μείνουμε ενωμένοι. Ήμασταν πίσω στο σκορ με εφτά πόντους τρία λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα οπότε έπρεπε να κάνουμε το τέλειο τελείωμα για να κερδίσουμε και τελικά το κάναμε. Στο τελευταίο σουτ μου άρεσε που ο Kevin πήγε πρώτα προς το καλάθι και μετά επέλεξε να σουτάρει. Οι μεγάλοι παίκτες βάζουν μεγάλα σουτ όπως αυτό”.

“Επρεπε να κάνουμε double-team”

Με τη σειρά του ο Rick Carlisle τόνισε πως θα ήταν προτιμότερο για τους Mavericks να κάνουν double-team στον Durant στην τελευταία επίθεση: “Θέλαμε να τον μαρκάρει ο Marion και να τον αναγκάσει να κάνει ένα δύσκολο σουτ. Η άλλη επιλογή μας ήταν το double-team το οποίο θα ήταν προτιμότερο να κάνουμε τελικά. Απόψε η νίκη μας ξέφυγε μέσα από τα χέρια, αλλά θα συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι κάθε βράδυ”.
















Πηγή: sport24.gr

Miranda Kerr: μια σέξι μαμά…


Τι κι αν γέννησε πριν από λίγο καιρό; Η Miranda Kerr δείχνει πως έχει το σώμα που όλες οι γυναίκες μπορούν να ζηλέψουν. Η 29χρονη καλλονή, κρατιέται σε άριστη φόρμα και στην τελευταία της φωτογράφιση το απέδειξε με το παραπάνω.

Παράλληλα, έδωσε και μια συνέντευξη στην οποία «μαρτύρησε» τα μυστικά της ομορφιάς της. Αυτά έχουν να κάνουν με 30 λεπτά yoga καθημερινά και υγιεινή διατροφή χωρίς πολλές θερμίδες. Αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα της φωτογράφησης πάντως, σίγουρα λέει την αλήθεια...























Ασυγκράτητη η Madonna, σοκάρει για άλλη μία φορά!


Ασυγκράτητη είναι τον τελευταίο καιρό η Madonna. Μετά το άκρως ακατάλληλο video clip για το “Girls Gone Wild” το οποίο κατέβηκε από το Youtube, καθώς θεωρήθηκε ακατάλληλο, η βασίλισσα της ποπ, ξαναχτυπά, αυτή τη φορά με μια σούπερ σέξι διαφήμιση αρώματος.

“Truth or Dare”, είναι το όνομα του, και φαίνεται πως η 53χρονη σταρ τολμά για ακόμα μια φορά.

Φορώντας μόνο τα εσώρουχα της, σε καυτές και άκρως αισθησιακές πόζες σε ασπρόμαυρο φόντο, η Madonna κόβει την ανάσα!























Πηγή: mylady.gr

Φίλησε την γυναίκα του και πήρε κίτρινη (vid)


Ο Φάμπιο Σιμπλίσιο πλήρωσε με κίτρινη κάρτα το φιλί που έδωσε στην γυναίκα του. Ο παίκτης της Ρόμα μετά το γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε κατά της Νάπολι, έτρεξε προς την κερκίδα όπου φίλησε τη γυναίκα του και το παιδί του.

Ο διαιτητής όμως δεν συγκινήθηκε και τιμώρησε αυτήν την ενέργεια του βραζιλιάνου με κίτρινη κάρτα.



Δείτε το βίντεο:




Μακελειό στις Αχαρνές


Σε μακελειό με ένα νεκρό και δύο τραυματίες εξελίχτηκε η άνιση σύγκρουση ενός 58χρονου Αλβανού με διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, τις πρωινές ώρες στην οδό Σεβαστουπόλεως 22, στις Αχαρνές Αττικής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από την Αστυνομία, άγνωστος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε με το αυτοκίνητο του 58χρονο Αλβανό, κάτι που προκάλεσε την οργή ομοεθνών του που βρίσκονταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να γίνει επεισόδιο με τον οδηγό.

Αμέσως μετά ο οδηγός του ΙΧ έφυγε, αλλά μετά από λίγα λεπτά επέστρεψε και πυροβόλησε με πιστόλι εναντίον των ανθρώπων πουν βρίσκονταν στο σημείο. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματίσει θανάσιμα έναν Αλβανό 53 ετών ενώ μια σφαίρα δέχτηκε στο πόδι και ένας 35χρονος Πακιστανός. Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή και πλέον αναζητείται από την Αστυνομία.

Ο 53χρονος Αλβανός και ο Πακιστανός μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του πρώτου, ενώ ο δεύτερος παραμένει για νοσηλεία εκτός κινδύνου. Στον τόπο του εγκλήματος βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας οι οποίοι παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες του τροχαίου και του αιματηρού επεισοδίου.

Δούλεμα στον Βενγκέρ (vid)

Ο Αλσατός προπονητής της Άρσεναλ διαμαρτυρήθηκε με έντονο τρόπο στον διαιτητή, στον αγώνα της Άρσεναλ με την Στόουκ. Οι οπαδοί των «Πότερς», μόλις είδαν τις διαμαρτυρίες του Αλσατού τεχνικού, τον μιμήθηκαν κουνώντας και εκείνοι τα χέρια τους με τον ίδιο τρόπο.








Δείτε το βίντεο:



Σαραντάρες που... περνάει η μπογιά τους


Η γυμναστική αλλά και τα... καλά γονίδια είναι τα μυστικά που κάνουν μερικές γυναίκες να μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Μερικές φωτογραφίες από διάσημες 40άρες με μπικίνι θα σας πείσουν.








Η Carmen Electra έγινε 40. Το σώμα της είναι καλύτερο από 20άρας και παραμένει sex symbol...





































Τουλάχιστον 48 ετών είναι η «Desperate Housewife» Nicolette Sheridan.















Πρώην μοντέλο του Sport's Illustrated η Stephanie Seymour είναι 43ων ετών.





































Η τραγουδίστρια Gwen Stefani είναι 42 ετών.





































Πάτησε τα 44 η Julia Roberts.





































Ποια 20άρα μπορεί να συγκρίνει το σώμα της με εκείνο της 42χρονης Jennifer Lopez;







Η Kelly Bensimon είναι 43ων ετών.





































Πηγή: newsbeast.gr